Mestic glacière portable à compression MCCHD-60 AC/DC

No. d'article 1503590
De Mestic koelbox compressor is ideaal voor op de camping, onderweg en dagjes uit. Je bent met deze krachtige kampeerkoelbox klaar voor álle buitenavonturen. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar de mooiste plekken van Europa of gebruik je hem tijdens een barbecue in de tuin. Camping koelbox op
Prix de vente conseillé
€ 699,00
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Mestic koelbox compressor is ideaal voor op de camping, onderweg en dagjes uit. Je bent met deze krachtige kampeerkoelbox klaar voor álle buitenavonturen. Zo neem je hem gemakkelijk mee naar de mooiste plekken van Europa of gebruik je hem tijdens een barbecue in de tuin.

Camping koelbox op stroom

De Mestic koelbox is geschikt voor onderweg. Sluit hem in de auto aan op 12V en rijd zorgeloos naar Zuid-Frankrijk. Wanneer je op bestemming aankomt sluit je de koelbox eenvoudig aan. Gebruik voor een 230V stopcontact de los verkrijgbare adapter. De Mestic Compressor koelbox is ideaal voor op de camping en tijdens andere gezellige uitjes. Door het krachtige compressor koelsysteem heeft hij een koelbereik van +10℃ tot -18℃. De temperatuur is hiermee niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Daarom is hij geschikt voor zowel thuisgebruik als het gebruik in landen met hete zomers, zoals Spanje en Italië. Ook stel je de koelbox gemakkelijk op de gewenste temperatuur in. Zo heb jij na een avontuurlijke dag altijd een heerlijk koud drankje bij de hand.

Belangrijkste voordelen

 • Koelt van +10℃ én vriest tot -18℃
 • Digitaal display met USB-aansluiting waarmee je eenvoudig de temperatuur instelt
 • Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
 • Robuuste constructie met stootvaste randen
 • Geschikt voor 2,0L flessen
 • Sterke metalen scharnieren voor extreme omstandigheden
 • Inhoud: 56 liter

De ideale koelbox voor een zorgeloze kampeervakantie

Deze nieuwe compressor koelbox van Mestic heeft een strak en stoer design. Het is de ideale koelbox voor op de camping. Door de heavy-duty behuizing van hoge kwaliteit kan deze koelbox wel tegen een stootje. Bovendien heeft de stoere koelbox sterke metalen scharnieren. Hiermee doorstaat hij zelfs de meest extreme omstandigheden. Daarnaast heeft de koelbox handgrepen die automatisch terugveren, waardoor de koelbox ruimte bespaard. Deze koelbox beschikt over een ruime inhoud van 56 liter en is perfect voor het koelen van grote flessen en het vriezen van ijsjes. Op de digitale display stel je eenvoudig de temperatuur in. De koelbox is ook eenvoudig in onderhoud. Door de waterafvoer onder in de koelbox is hij in een mum van tijd schoon. Zo houd je met de compressor koelbox van Mestic meer tijd over om op ontdekking te gaan!

Kortom, met de compressor koelbox van Mestic ga je zorgeloos op vakantie met de auto of caravan. De krachtige koelbox heeft een groot koelbereik, waardoor hij zelfs op een zomerse dag in Zuid-Europa jouw eten en drinken lekker koel houdt.

Spécifications
Marque Mestic
Modèle MCCHD-60
EANCode 8712757470150
Couleur Primaire Noir
Couleur Secondaire Gris
Largeur du produit (cm) 42,5
Hauteur (cm) 53,5
Longueurt (cm) 64,5
Poids net (kg) 18,8
Fonction Eco Oui
Garantie 2 année
Contenu (L) 56
Marque CE
Technologie de refroidissement Compresseur
Matériel Plastique
Tension d'alimentation 12/24/230 V
Capacité 60 W
Température -18 °C a 10 °C
Affichage de la température Oui
Fonction de congélation Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
  Chargement en cours
  Chargement en cours