Brunner Pirate NG pannenset 7+1 Ø 22 cm

No. d'article 1190880
Bereid de lekkerste maaltijden op vakantie met de Brunner Pirate pannenset voor de camping. De set is modern vormgegeven in een chique zwarte kleur en zorgt voor veel kookgemak. Ook kunt u de set heel compact opstapelen om hem gemakkelijk op te bergen. Een complete pannenset voor de camping
Prix de vente conseillé
€ 135,90
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bereid de lekkerste maaltijden op vakantie met de Brunner Pirate pannenset voor de camping. De set is modern vormgegeven in een chique zwarte kleur en zorgt voor veel kookgemak. Ook kunt u de set heel compact opstapelen om hem gemakkelijk op te bergen.

Een complete pannenset voor de camping

Brunner Pirate is de ideale pannenset voor op de camping. De stijlvolle set bestaat uit pannen van diverse formaten, zodat u elke maaltijd kunt bereiden. De pannen zijn voorzien van een goede anti-aanbaklaag voor optimaal kookgemak. Ook handig: in de set vindt u een los handvat. U klikt deze gemakkelijk vast aan de pan en haalt hem er ook eenvoudig weer af. Hierdoor kunt u hetzelfde handvat voor verschillende pannen gebruiken en bespaart u veel ruimte met het opbergen van de pan! Ook een roestvrijstalen vergiet is onderdeel van deze pannenset. U kunt hiermee gemakkelijk uw eten afgieten. Het vergiet heeft dezelfde vorm als de pannen, zodat hij makkelijk gestapeld kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Goede anti-aanbaklaag
  • Compact op te stapelen
  • Bestand tegen hoge temperaturen

Hieruit bestaat uw pannenset

De Brunner Pirate pannenset bestaat uit acht onderdelen: een grote pan van Ø 22 cm, een medium pan van Ø 18 cm, een grote deksel, een medium deksel, een vergiet van Ø 22cm, een koekenpan van Ø 22 cm, een knijpbaar pannenhandvat en een draagriem. Hiermee bent u volledig voorzien om een goede maaltijd te bereiden. De pannen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze goed bestand zijn tegen hoge temperatuurswisselingen. Handig aan deze pannenset is dat u de pannen compact op kunt stapelen. Zo nemen ze minder ruimte in, in uw camper of caravan. Om de pannen te beschermen tegen beschadiging ontvangt u ook een pannenbeschermer bij uw set. De pannenset is van hoge kwaliteit, zodat u er jaren van kunt genieten.

Koken op vakantie was nog nooit zo makkelijk. Met deze pannen bent u van alle gemakken voorzien en zet u binnen de kortste keren een lekkere maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Spécifications
Marque Brunner
Série Pirate
EANCode 8022068076874
Couleur Primaire Gris
External article number 0806084N
Antiadhésif Ja
Largeur du produit (cm) 22
Longueurt (cm) 22
Poids net (kg) 2,9
Diamètre (mm) 22
Garantie 2 année
Marque CE
Matériel Aluminium
Matériau du poignée Matériel synthétique
Ensemble Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours