Brunner Pirate mini

No. d'article 1190900
Brunner Pirate mini is de kleinere versie van de populaire Brunner Pirate pannensets. Voor deze compacte set is altijd wel een plekje te vinden. De moderne pannen zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor veel kookgemak. Een compacte pannenset voor de camping Brunner Pirate mini is de
Prix de vente conseillé
€ 84,95
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Brunner Pirate mini is de kleinere versie van de populaire Brunner Pirate pannensets. Voor deze compacte set is altijd wel een plekje te vinden. De moderne pannen zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor veel kookgemak.

Een compacte pannenset voor de camping

Brunner Pirate mini is de ideale pannenset voor op de camping. De stijlvolle set bestaat uit pannen van diverse formaten, zodat u elke maaltijd kunt bereiden. De pannen zijn voorzien van een goede anti-aanbaklaag voor optimaal kookgemak. Ook handig: het handvat van de koekenpan is een los onderdeel. U klikt hem gemakkelijk vast aan de pan en haalt hem er ook eenvoudig weer af. Dit scheelt veel ruimte met het opbergen van de pan! Daarnaast biedt het vergietdeksel dat onderdeel is van deze pannenset veel gemak. Deze is voorzien van gaatjes zodat u het water direct uit de punt kunt afgieten. U heeft hierdoor geen vergiet meer nodig!

Belangrijkste voordelen

  • Goede anti-aanbaklaag
  • Compact op te stapelen
  • Bestand tegen hoge temperaturen

Hieruit bestaat uw pannenset

De Brunner Pirate pannenset bestaat uit vijf onderdelen: een middelgrote pan van Ø 20 cm, een kleine pan van Ø 18 cm, een vergietdeksel, een koekenpan van Ø 20 cm en een knijpbaar pannenhandvat. Hiermee bent u volledig voorzien om een goede maaltijd te bereiden. U ontvangt de set inclusief handige draagtas, zodat u uw pannen gemakkelijk mee op reis kunt nemen. De pannen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze goed bestand zijn tegen hoge temperatuurswisselingen. Handig aan deze pannenset is dat u de pannen compact op kunt stapelen. Zo nemen ze minder ruimte in, in uw camper of caravan. Om de pannen te beschermen tegen beschadiging ontvangt u ook een pannenbeschermer bij uw set. De pannenset is van hoge kwaliteit, zodat u er jaren van kunt genieten.

Koken op vakantie was nog nooit zo makkelijk. Met deze pannen bent u van alle gemakken voorzien en zet u binnen de kortste keren een lekkere maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Spécifications
Marque Brunner
Série Pirate
EANCode 8022068076843
Couleur Primaire Gris
External article number 0806087N
Antiadhésif Ja
Garantie 2 année
Marque CE
Matériel Aluminium
Matériau du poignée Matériel synthétique
Ensemble Oui

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours