Brunner Corona trio deksel 20 cm

No. d'article 1190940
Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Deze Brunner Corona trio deksel speelt hier mooi op in. Dankzij het innovatieve ontwerp kunt u één deksel gebruiken voor pannen van drie formaten! Eén deksel voor drie pannen Het handige aan deze pannendeksel is
Prix de vente conseillé
€ 18,50
Taxes incl.

Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om zo veel mogelijk ruimte te besparen. Deze Brunner Corona trio deksel speelt hier mooi op in. Dankzij het innovatieve ontwerp kunt u één deksel gebruiken voor pannen van drie formaten!

Eén deksel voor drie pannen

Het handige aan deze pannendeksel is dat hij dankzij de soliconen rand naar drie formaten aangepast kan worden. Hij is daarom geschikt voor pannen met een doorsnede van 20 cm, 18 cm of 16 cm. U hoeft dus niet voor elke pan een aparte deksel mee te nemen, want u heeft aan deze deksel genoeg! De deksel is gemaakt van een combinatie van glas en siliconen. U kunt de siliconen rand met uw blote hand aanraken, want deze wordt niet warm door de hitte van het koken. Het handvat bovenop de deksel kan ingeklapt worden, waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Ook is de deksel compatibel met een VacuBlock-systeem waarmee de deksel op de pan vacuüm gezogen kan worden en alles goed vastgezet wordt. De deksel is te gebruiken in combinatie met diverse pannen van Brunner.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor drie formaten
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Stoomgat voor drukcompensatie
  • Ruimtebesparende vouwgreep
  • VacuBlock-systeem compatibel
  • Ø 20 /18 /16 cm
Spécifications
Marque Brunner
Série Corona
EANCode 8022068076928
Couleur Primaire Gris
External article number 0806107N
Largeur du produit (cm) 20
Longueurt (cm) 20
Poids net (kg) 0,22
Couvercle Oui
Diamètre (mm) 20
Garantie 2 année
Marque CE
Matériel Verre
Matériau du poignée Matériel synthétique
Ensemble Non

cliquez pour voir 5 articles de plus | Cliquez pour voir tous les articles
    Chargement en cours
    Chargement en cours