Black Friday Sale

vendredi 9 novembre 2018
Leestijd 2 minuten: Speciaal voor Black Friday hebben wij een webpagina gemaakt met een selectie van producten die u als dealer tegen een actieprijs kunt bestellen. Tijdens deze magazijnverkoop kunt u profiteren van super scherpe prijzen, zodat u deze producten kunt gebruiken voor uw eigen Black Friday sale.

 DELEN | LEES MEER


Nog even aftellen en dan is het weer zover; Black Friday. Deze dag wordt gezien als het begin van het seizoen van kerstaankopen en wordt gekenmerkt door een periode van hoge kortingen en scherpe aanbiedingen. Deze traditie is begonnen in Amerika, maar is de afgelopen jaren ook naar Nederland overgewaaid. Black Friday valt dit jaar op vrijdag 23 november.

Ook wij houden dit jaar een Black Friday sale op onze Gimeg website. Dit is voor het eerst bij Gimeg en daarom trappen we af met kortingen die u nog nooit eerder bij ons heeft gezien! De sale zal een week eerder plaatsvinden, van 9 tot en met 16 november. Op deze manier kunt u de producten tegen een lage prijs inkopen en deze voor 23 november binnen hebben.

Bent u benieuwd geworden naar onze spectaculaire Black Friday sale? Houd dan onze website goed in de gaten en wees er snel bij! Op = op!Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours