Alle voordelen van de Gimeg App

vendredi 26 avril 2019
Leestijd 1 minuut: Enkele maanden geleden vond de release van de Gimeg App plaats. Een App die hoort bij onze vernieuwde Gimeg website. De komst van de Gimeg App maakt het bestellen in het hoogseizoen nog sneller en eenvoudiger. 

 DELEN | LEES MEER


Sneller alle functies bij de hand

Als u gebruik maakt van de Gimeg App heeft u alle functies sneller bij de hand dan wanneer u de website gebruikt. Na het openen van de Gimeg App krijgt u namelijk direct een overzicht van zeven verschillende functies te zien. Deze zijn weergegeven in aanklikbare buttons. Zo bent u slechts één vingerklik verwijderd van de functie die u wilt gebruiken. Op de website heeft u een aantal klikken extra nodig om op de gewenste pagina te komen.

Bestellingen sneller plaatsen

Naast dat u alle functies sneller bij de hand heeft, biedt de Gimeg App u ook iets waar de website niet over beschikt, namelijk de Scan en Bestel functie. In plaats van de zoekbalk te gebruiken, kunt u met de Barcode Scanner van de Gimeg App via de camera van uw mobiele apparaat de barcode van een product scannen. De Gimeg App herkent het gescande product en stuurt u door naar de productpagina. Zo kunt u, wanneer u bent ingelogd, direct het gescande product bestellen. Dit scheelt tijd en moeite.
Een tweede voordeel van de Scan en Bestel functie is dat u vanuit iedere plek in uw winkel of magazijn een bestelling kunt plaatsen doordat u uw telefoon of tablet makkelijk met u mee kunt verplaatsen. Zo kunt u ieder product in uw winkel scannen en bestellen.

Exclusieve acties voor Gimeg App gebruikers

Wanneer u de Gimeg App geïnstalleerd heeft op uw telefoon of tablet, krijgt u als Gimeg App gebruiker exclusieve acties. Via notificaties wordt u, uitsluitend binnen werktijden (tussen 08.30 en 17.30), door ons op de hoogte gehouden over deze acties. Wilt u in aanmerking komen voor deze exclusieve acties, download dan nu de Gimeg App.

Uitleg over de Gimeg App

Wilt u meer informatie over de functies van de Gimeg App? Lees dan hier de blog Release: De Gimeg App of bekijk hieronder de explainer video van de Gimeg App.
Download de Gimeg App.
Let op: Alleen geschikt voor iOs 11.0 en hoger.

Image titleImage title

Tip: zorg dat u de App voor de week van Pinksteren op uw mobiele apparaat heeft geïnstalleerd.
Tijdens deze actieweek ontvangt u exclusieve acties via de App!  Hoe waardeert u deze blog?

Chargement en cours
Chargement en cours