Livn door curtain Rainbow 100x230cm

Item No. 3416980
Met het Livn deurgordijn Rainbow geniet je ongestoord van frisse lucht in huis. Jouw huis blijft namelijk vrij van rondvliegende insecten. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig op maat voor jouw deur en loopt er gemakkelijk doorheen. Deurgordijn met gekleurde slierten Met het Livn deurgordijn
Recommended Price
€ 20,99
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met het Livn deurgordijn Rainbow geniet je ongestoord van frisse lucht in huis. Jouw huis blijft namelijk vrij van rondvliegende insecten. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig op maat voor jouw deur en loopt er gemakkelijk doorheen.

Deurgordijn met gekleurde slierten

Met het Livn deurgordijn Rainbow heb je geen zorgen meer over rondvliegende insecten. Zet de achterdeur open en geniet van een heerlijk briesje, zonder insecten in huis. Je loopt door het gordijn gemakkelijk het huis in en uit. Ideaal als je kinderen of huisdieren hebt! Je hoeft namelijk niet telkens de deur open of dicht te doen. Het deurgordijn bestaat uit een kunststof ophangstrip en gekleurde kunststof slierten. Deze geven het geheel een vrolijke uitstraling. Het gordijn is dus niet alleen handig, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Voor een maximale deuropening van 100x231,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Rainbow is dankzij de grote afmetingen geschikt voor vrijwel elke deur. Mits het om schuifpuien of naar buiten draaiende (dubbele) deuren gaat. De deuropening mag maximaal 100x231,5 cm bedragen. Is de deuropening kleiner? Geen probleem! Het gordijn is gemakkelijk in te korten en smaller te maken. Pak een schaar, meetlint en zaag bij de hand. Zaag de kunststof ophangstrip op maat en knip de slierten met behulp van de schaar en het meetlint op de juiste lengte af. Het kunststof vliegengordijn is nu klaar om op te hangen. Monteer hem aan de binnenzijde van de woning, in of op het kozijn.

Kortom, geniet van een huis zonder insecten met het vrolijke Livn deurgordijn Rainbow. Een functionele én kleurrijke toevoeging aan jouw interieur. Het vliegengordijn is gemakkelijk om doorheen te lopen en laat voldoende frisse lucht door.

Specifications
Brand Livn
Series Outdoor
Model Rainbow
EANCode 8712757461882
Primary color Multi
Width (cm) 100
Length (cm) 230
Weight (kg) 0.5
Warranty 2 years
Shortenable Yes
Material PVC
Pollen repellent No

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading