Transportroutes

22 January 2019
Leestijd 2 minuten: Om u ook dit jaar weer zo goed mogelijk van dienst te zijn, zullen er enkele wijzigingen plaatsvinden met betrekking tot afleverdagen. Ook zullen wij vanaf 1 februari 2019 standaard €15,- transportkosten doorbelasten bij bestellingen met een orderwaarde onder de €500,-. Wilt u weten op welke afleverdag  u wordt beleverd vanaf 1  februari? Gebruik onze calculator. 

 DELEN | LEES MEER


Ondanks de sterke toename in de kosten van transporteurs en de schaarste op de markt van logistiek personeel, zullen wij bestellingen boven de €500,- franco blijven leveren. Zendingen onder de €500,- zullen wij vanaf 01-02-2019 standaard €15,- transportkosten doorbelasten. Daarnaast rekenen wij een toeslag van €15,- voor een bestelling van lengtevracht indien u minder dan 4 lengteproducten tegelijk bestelt. Bij 4 of meer lengteproducten zal de levering franco zijn. De lengteproducten zullen in het hoogseizoen 1x per week volgens een vaste route op basis van postcode bij u geleverd worden, dit om schades en verdere verhoging van de transportkosten te reduceren. Daarnaast denken we hiermee de kwaliteit van uw zendingen te kunnen waarborgen.

Om u ook komend jaar weer zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij reguliere orders aanleveren op een vaste afleverdagen. Gebruik de onderstaande calculator om te zien op welke dag u vanaf 1 februari 2019 belevert zal worden.
U kunt uw klantnummer vinden op bestelbevestigingen, pakbonnen of facturen.  

Vul uw klantnummer in en klik op verzenden.
Vervolgens ziet u bij 'leveringsdag' uw (nieuwe) vaste leverdag staan. 


Mocht u op deze dag geen zending van Gimeg kunnen ontvangen of incidenteel een zending op een andere dag willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Hierbij handhaven wij uiteraard de eerder genoemde afspraken betreffende franco leveringen. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben om ook komend seizoen weer zo goed mogelijk te kunnen aanleveren.

Mocht u nog vragen hebben kunt u terecht bij onze binnendienst.

Hoe waardeert u deze blog?

Loading
Loading