Travellife beach cart Largo

Item No. 2126560
Drie keer heen en weer naar de auto om alle spullen op te halen? Niet met de bolderkar Largo van Travellife! In deze handige bolderkar kunt u tot wel 75 kilo aan spullen vervoeren. Het gemak van een bolderkar De Travellife bolderkar is uw helpende hand bij het vervoeren van spullen naar uw
Recommended Price
€ 99,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Drie keer heen en weer naar de auto om alle spullen op te halen? Niet met de bolderkar Largo van Travellife! In deze handige bolderkar kunt u tot wel 75 kilo aan spullen vervoeren.

Het gemak van een bolderkar

De Travellife bolderkar is uw helpende hand bij het vervoeren van spullen naar uw kampeerplek. Ook op een dagje naar het strand of voor een festivalcamping komt hij perfect van pas! Bolderkar Largo kan tot wel 75 kg dragen, zodat u al uw campingstoelen, koelboxen en andere benodigdheden eenvoudig mee kunt nemen. Dat scheelt heel wat tripjes heen en weer. De stevige kunststof wielen van de bolderkar zijn uiterst wenkbaar en u trekt de bolderkar eenvoudig voort aan het ergonomische handvat. De kuip is gemaakt van weerbestendig textiel en voorzien van een waterafstotende coating. U kunt hem dan ook in alle weersomstandigheden gebruiken.

Belangrijkste voordelen

  • Draagvermogen: 75 kilo
  • Compact opvouwbaar
  • Weerbestendig

Compact opvouwbaar

Met de Travellife bolderkar Largo maakt u het uzelf makkelijk. Het is een uitkomst voor op vakantie en voor dagjes uit. Over het vervoeren van de bolderkar hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij het innovatieve Travellife vouwmechanisme is de bolderkar namelijk zeer compact op te vouwen. Zo neemt u hem gemakkelijk mee in de auto. Het handvat kunt u vastzetten, zodat ook deze compact ingeklapt blijft. Eenmaal op bestemming vindt u ook altijd wel een plekje voor uw bolderkar. Zelfs bij een kleinere accommodatie!

Kies voor gemak met de Travellife bolderkar! Sjouwen met spullen is verleden tijd. In deze ruime bolderkar kunt u heel wat spullen kwijt, zodat u een hoop moeite bespaart blijft.

Specifications
Brand Travellife
Model Largo
EANCode 8712757456802
Primary color Black
Secondary color Black
Width (cm) 87
Height (cm) 58
Length (cm) 50
Weight (kg) 9.6
Carrying capacity (kg) 75
Warranty 2 years
Foldable Yes
Quality mark CE
Material Textile
Frame material Aluminium
Foldable Yes
Width folded (cm) 73
Length folded (cm) 50
Height folded (cm) 25
Tire type Anti-puncture tire
With roof No
Suitable for passenger transport No

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading