Travellife beach cart Catania

Item No. 2126570
De Travellife Bolderkar Catania is ideaal voor het vervoeren van spullen naar de recreatieplaats. Door de twee zwenkbare voorwielen en het ergonomische handvat is de bolderkar zeer gemakkelijk in gebruik. De harde kunststof wielen met rubber profiel zijn het meest geschikt voor een harde ondergrond.
Recommended Price
€ 99,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Travellife Bolderkar Catania is ideaal voor het vervoeren van spullen naar de recreatieplaats. Door de twee zwenkbare voorwielen en het ergonomische handvat is de bolderkar zeer gemakkelijk in gebruik. De harde kunststof wielen met rubber profiel zijn het meest geschikt voor een harde ondergrond. De kuip is vervaardig uit textiel dat gecoat is, waardoor hij waterafstotend is. Daarnaast is de kar zeer gemakkelijk mee te nemen, omdat hij inklapbaar is. De kar is niet ontworpen voor het vervoeren van personen.

 

Het gemak van een bolderkar

De Travellife bolderkar is uw helpende hand bij het vervoeren van spullen naar uw kampeerplek. Ook voor een dagje naar het strand of voor een festivalcamping komt hij perfect van pas! De bolderkar kan tot wel 75 kg dragen, zodat u al uw campingstoelen, koelboxen en andere benodigdheden eenvoudig mee kunt nemen. Dat scheelt heel wat heen en weer lopen! De kuip is gemaakt van weerbestendig textiel en voorzien van een waterafstotende coating. U kunt de versteviging in de kuip leggen. Deze is naturel gekleurd aan de ene kant en antraciet gekleurd aan de andere kant. Hierdoor kunt u de versteviging omdraaien als hij vuil is geworden. U kunt hem dan ook in alle weersomstandigheden gebruiken.

 

Belangrijkste voordelen

  • Draagvermogen: 75 kilo
  • Compact opvouwbaar
  • Weerbestendig textiel

 

Compact opvouwbaar

Maak het uzelf gemakkelijk met deze Travellife bolderkar. Een uitkomst voor op vakantie en voor dagjes uit! De bolderkar inclusief de versteviging in de kuip zijn opvouwbaar, zodat hij makkelijk te vervoeren is. Het innovatieve Travellife vouwmechanisme zorgt ervoor dat hij zeer compact gemaakt kan worden. U neemt hem zo gemakkelijk mee in de auto of camper. Het handvat kunt u vastzetten, zodat het geheel zeer compact is. Eenmaal op bestemming vindt u ook altijd een plekje voor uw bolderkar. Zelfs bij een kleinere accommodatie!

Kies voor gemak met de Travellife bolderkar en neem al uw spullen in één keer mee! Hij kan tot wel 75 kilo vervoeren. De kar is voorzien van luchtbanden voor maximale grip op zachte ondergronden, waardoor het uw spullen met gemak vervoert. De kar komt perfect van pas als hulpmiddel op de camping of tijdens een dagje uit.

Specifications
Brand Travellife
Model Catania
EANCode 8712757470761
Primary color Beige
Secondary color Black
Width (cm) 87
Height (cm) 58
Length (cm) 50
Weight (kg) 9.6
Carrying capacity (kg) 75
Warranty 2 years
Foldable Yes
Quality mark CE
Material Textile
Frame material Aluminium
360 afbeelding https://embed.imajize.com/9852505
Foldable Yes
Width folded (cm) 73
Length folded (cm) 50
Height folded (cm) 25
Tire type Anti-puncture tire
With roof No
Suitable for passenger transport No

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading