Thule Single Step V10 550-ALU 12V

Item No. 9611420
Stap zonder moeite uw voertuig in of uit met behulp van een opstaptrede. De stabiele, automatische Single Step van Thule biedt optimaal gemak. Zo geniet u ook wanneer u minder goed ter been bent optimaal van uw kampeervakantie. Opstaptrede van hoge kwaliteit Bij de Thule Single Step is de
Recommended Price
€ 399,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Stap zonder moeite uw voertuig in of uit met behulp van een opstaptrede. De stabiele, automatische Single Step van Thule biedt optimaal gemak. Zo geniet u ook wanneer u minder goed ter been bent optimaal van uw kampeervakantie.

Opstaptrede van hoge kwaliteit

Bij de Thule Single Step is de afstand tussen de trede en de grond optimaal, waardoor u met gemak in of uit kunt stappen. Deze opstap klapt in onder uw viertuig en is bijzonder stevig. Hij is gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium. De kwaliteit is hoog en overstijgt zelfs de Europese kwaliteitsnorm EN1646. De geautomatiseerde Single Step wordt bediend met een schakelaar die perfect past bij het interieur van een moderne camper. De 12 V motor voldoet aan de EMV en CE-normen. Last van een stroomuitval? Dan is de trede eenvoudig en zonder gereedschap handmatig te bedienen.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor campers en caravans
  • draaggewicht: 200 kg
  • Hoeken lichten op in het donker
  • Bediening: elektrisch, 12 V
  • Gemaakt van stevig aluminium
  • Breedte: 55,2 cm

Makkelijk en veilig

Deze Single Step van Thule is zeer gemakkelijk en veilig in gebruik. Zo zijn de hoeken van het opstapje afgerond en is de trede uitgevoerd in geribbeld aluminium om slipgevaar tegen te gaan. Nog meer veiligheid wordt geboden door een waarschuwingslamp die het onmogelijk maakt om weg te rijden als de opstap nog niet ingeschoven is. Deze wordt standaard meegeleverd. Ten slotte lichten de hoeken van de trede op in het donker. Zo ziet u altijd waar u moet gaan staan. 

De Thule Single Step Single biedt makkelijke en veilige toegang tot uw voertuig. Dankzij de hoge kwaliteit van Thule gaat dit geautomatiseerde opstapje jarenlang mee. U kunt deze opstaptrede voor campers én caravans gebruiken.

Specifications
Brand Thule
Model Omnistep
EANCode 5415182044431
Primary color Silver
Extern artikelnummer 309968
Number of steps 1
Operation Automatic
Width (cm) 55.2
Weight (kg) 4.8
Carrying capacity (kg) 200
Warranty 2 years
Foldable Yes
Material Aluminium
Connection voltage 12V DC
Connection voltage 12V DC

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading