Thule Omni-step 400 Manual caravan

Item No. 9611080
De Thule Slide-Out Step is een unieke schuiftrede voor montage aan de caravan. Hiermee kunt u zonder enige moeite uw voertuig in en uit stappen. Deze opstaptrede voor de caravan is van de hoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste innovaties. Opstaptrede van hoge kwaliteit Bij de Thule
Recommended Price
€ 189,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Thule Slide-Out Step is een unieke schuiftrede voor montage aan de caravan. Hiermee kunt u zonder enige moeite uw voertuig in en uit stappen. Deze opstaptrede voor de caravan is van de hoogste kwaliteit en voorzien van de nieuwste innovaties.

Opstaptrede van hoge kwaliteit

Bij de Thule Slide-Out Step is de afstand tussen de step en de grond optimaal, waardoor u met gemak in of uit kunt stappen. Het mooie aan dit model is dat u een maximale bodemvrijheid heeft onder het voertuig. De trede wordt namelijk naar binnen of buiten uitgeschoven en hoeft niet uitgeklapt te worden onder het voertuig. Het is hiermee ook een zeer subtiele, onopvallende toevoeging aan uw caravan. De opstaptreden van Thule zijn bijzonder stevig en gemaakt van geribbeld geanodiseerd aluminium, wat extra grip biedt. De trede is eenvoudig handmatig te bedienen.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor caravans
  • draaggewicht: 200 kg
  • Laadbeveiliging
  • Handmatig uitschuifbaar

Makkelijk en veilig

Deze Slide-Out Step van Thule is zeer gemakkelijk en veilig in gebruik. Zo zijn de hoeken van het opstapje afgerond en is de trede uitgevoerd in geribbeld aluminium om slipgevaar tegen te gaan. Ook lichten ze op in het donker, waardoor u precies ziet waar u kunt gaan staan. Zo profiteert u in alle omstandigheden van een optimale zichtbaarheid. Wanneer u het opstapje heeft in- of uitgeschoven wordt hij door het kliksysteem vergrendeld in open of gesloten positie. Tijdens de rit blijft de trede dus altijd veilig ingeklapt.

De Thule Slide-Out Step Manual biedt makkelijke en veilige toegang tot uw voertuig. Dankzij de hoge kwaliteit van Thule gaat dit opstapje jarenlang mee. De opstaptrede is geschikt voor montage aan de caravan.

Specifications
Brand Thule
Model Omnistep
EANCode 5415182010153
Primary color Silver
Extern artikelnummer 307564
Number of steps 1
Operation Manual
Width (cm) 48.8
Weight (kg) 4.7
Carrying capacity (kg) 200
Warranty 2 years
Foldable Yes

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading