Milenco MGI Giant Double Step

Item No. 9610350
Vindt u de ingang van uw camper of caravan eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Double Step. Met dit opstapje loopt u met het grootste gemak uw voertuig in of uit. Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen Dit opstapje voor de caravan of camper heeft een
Recommended Price
€ 42,55
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vindt u de ingang van uw camper of caravan eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Double Step. Met dit opstapje loopt u met het grootste gemak uw voertuig in of uit.

Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen

Dit opstapje voor de caravan of camper heeft een mooi formaat dat het makkelijk maakt om uw voertuig in of uit te gaan. Het trapje bestaat uit twee treden waardoor u in kleine stappen omhoog kunt lopen. De treden zijn groot genoeg om ook met grotere voeten comfortabel op te staan. De Milenco Giant Double Step is zo ontworpen dat de onderste trede groter is dan de bovenste. Dit zorgt ervoor dat het opstapje niet omver kan vallen. De treden zijn voorzien van profiel waardoor het trapje veilig te betreden is in alle weersomstandigheden. Ten slotte hebben de pootjes rubberen zolen zodat het opstapje de grond waar hij op staat niet beschadigt.

Belangrijkste kenmerken

  • 2 treden
  • draaggewicht: 200 kg
  • Gemaakt van kunststof
  • 72,5 x 62 x 37 cm (lxbxh)

Hoge kwaliteit en eco-vriendelijk

De opstapjes van Milenco zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Milenco MGI Giant Double Step kan tot wel 200 kg aan gewicht dragen en is zelfs wanneer hij nat is veilig om te gebruiken. Ook mooi aan deze opstap van Milenco is dat hij wordt geproduceerd met 100% gerecycled plastic. De impact op het milieu wordt hiermee zo klein mogelijk gehouden. Met de Double Step van Milenco profiteert u van een innovatief, duurzaam en kwalitatief product waar u jarenlang plezier van heeft.

Met de Milenco Giant Double Step is het nooit meer lastig om uw voertuig te betreden. Dankzij dit hulpmiddel geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Specifications
Brand Milenco
EANCode 5060101833773
Primary color Black
Extern artikelnummer 3773
Number of steps 2
Width (cm) 62
Height (cm) 37
Length (cm) 72.5
Weight (kg) 3.7
Carrying capacity (kg) 200
Warranty 2 years
Foldable No
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading