Thetford Aqua Kem Blue lavendel concentrated 0,8L

Item No. 1301950
Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Blue Lavender toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping. Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering
Recommended Price
€ 17,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Heeft u een draagbaar toilet of cassettetoilet? De Thetford Aqua Kem Blue Lavender toiletvloeistof is een zeer krachtig middel voor de afvaltank. Het is eenvoudig te gebruiken op de camping. Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of tent. Dit product is ultrageconcentreerd: met een kleinere dosering bereikt u hetzelfde resultaat als bij de bestaande producten.

Toiletvloeistof voor de afvaltank

Voor een comfortabele vakantie is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Thetford is onmisbaar voor de afvaltank van uw draagbare toilet in uw camper, caravan of tent. Door het gebruik van deze vloeistof is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan. Het remt gasvorming af en breekt afval af; de inhoud wordt geheel vloeibaar. Hierdoor is het makkelijker om uw tank te legen en te reinigen. U leegt uw afvaltank als hij vol is, als u met uw caravan of camper gaat rijden of als u hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. Deze toiletvloeistof verspreidt een heerlijk frisse lavendelgeur. Omdat dit product geconcentreerd is, bereikt u een hoger rendement met minder inhoud. Ook is de fles kleiner, waardoor het milieu minder belast wordt.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor elk mobiel toilet
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Frisse lavendelgeur
  • Inhoud: 0,8 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik, wanneer u de instructies van de fabrikant van uw toilet én die van de Thetford vloeistof opvolgt. U voegt dit product toe aan uw afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Gebruik nooit huishoudelijke bleek voor uw draagbare toilet om beschadigingen te voorkomen. Voor een optimaal resultaat raden wij u aan om de Aqua Kem Blue te gebruiken in combinatie met de Aqua Rinse Plus. Dit product voorkomt kalkaanslag in uw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot.

Kortom, de Thetford Aqua Kem Blue Lavender is de ideale geconcentreerde toiletvloeistof voor uw afvaltank. Het juiste onderhoud is van groot belang voor de levensduur van uw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Thetford Aqua Soft toiletpapier.

Specifications
Brand Thetford
Model Aqua Kem Blue Lavendel
EANCode 8710315025965
Primary color Blue
Extern artikelnummer 30627AA
Width (cm) 10
Height (cm) 22
Length (cm) 6
Weight (kg) 0.9
Warranty 2 years
Content (L) 0.8
Application Toilet cleaner

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading