Thetford cassette toilet C503-L left

Item No. 1304830
Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford. Een comfortabel en hygiënisch toilet Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in
Recommended Price
€ 877,50
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Geniet tijdens uw vakantie van een schoon en comfortabel toilet met de cassettetoiletten van Therford. Ze bieden de ultieme sanitaire oplossing voor uw camper of caravan! Kies het beste, kies Thetford.

Een comfortabel en hygiënisch toilet

Veel kampeerders kunnen niet meer zonder een toilet in de camper. Het is dan ook ontzettend handig! U komt nooit meer ergens terecht zonder een toilet in de buurt te hebben. Dankzij de uitneembare afvaltank zijn de casettetoiletten van Thetford ideaal voor op reis. Het afval wordt netjes opgevangen in de afvaltank, die u vervolgens gemakkelijk kunt legen op een daarvoor bestemde plek. Met het Thetford cassettetoilet C503-X links profiteert u ook nog eens van het hoogste niveau van zit- en gebruikscomfort op de markt. Deze wc staat dan ook garant voor een comfortabele vakantie! Het toilet is voorzien van een stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt.

Belangrijkste voordelen

  • Hoogste niveau zit- en gebruikscomfort op de markt
  • Lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit
  • Stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt
  • Eenvoudig en handig legen

Onderhoud van uw cassettetoilet

Dit casettetoilet is gemaakt van lichtgewicht, duurzame kunststof van hoge kwaliteit, waardoor uw wc jarenlang meegaat. Natuurlijk draagt ook het juiste onderhoud bij aan het behoud van de kwaliteit van uw toilet. Om de kans op schade, voortijdige slijtage en problemen bij het legen van de afvaltank te voorkomen, raden wij aan om de toiletverzorgingsmaatregelen van Thetford te gebruiken. Thetford biedt een uitgebreid assortiment aan toiletverzorgingsproducten waarmee u maximaal comfort ervaart. Gebruik nooit huishoudelijke bleek om beschadigingen aan uw cassettetoilet te voorkomen. Ook raden wij aan om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken. Hiermee voorkomt u verstoppingen en verlengt u de levensduur van uw Thetford cassettetoilet.

Het cassettetoilet is één van de grote uitvindingen van Thetford. Met dit toilet in uw camper wordt uw vakantie nog comfortabeler.

Specifications
Brand Thetford
Series C500
Model C503-X Links
EANCode 8710315028775
Primary color White
Extern artikelnummer 90561SP
Width (cm) 73.9
Depth (cm) 41
Height (cm) 50.2
Weight (kg) 9.6
Content waste tank (L) 19.7
Waste tank level indicator Yes
Flushing system Electrical
Seat height (cm) 49.2

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading