Winterhoff Robstop anti theft device SCM approved WS3000

Item No. 7206410
Om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten is het belangrijk om uw caravan en eigendommen goed te beveiligen. Met het Winterhoff Robstop koppelingslot maakt u het onmogelijk voor dieven om uw caravan aan te koppelen. Dit slot zorgt voor een optimale bescherming, zodat u zich nergens druk over
Recommended Price
€ 302,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten is het belangrijk om uw caravan en eigendommen goed te beveiligen. Met het Winterhoff Robstop koppelingslot maakt u het onmogelijk voor dieven om uw caravan aan te koppelen. Dit slot zorgt voor een optimale bescherming, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Compact disselslot

Een disselslot is een goede bescherming tegen caravandieven. De Winterhoff Robstop wordt geleverd met een Safety Ball. Hiermee kunt u de kogelruimte van de koppeling afsluiten. Op deze manier maakt het slot aankoppelen onmogelijk, wat het voor dieven moeilijk maakt om de caravan mee te nemen. Het Winterhoff Robstop winterhard disselslot is vervaardigd uit een stevige staalconstructie om optimale veiligheid te bieden. Dit model is zeer gebruiksvriendelijk en hoeft niet gemonteerd te worden. Het is altijd belangrijk om na te gaan wat voor diefstalbeveiliging uw verzekering voorschrijft. Bij sommige verzekeringen is een goedgekeurd disselslot genoeg, bij anderen moet deze gecombineerd worden met een wielklem.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op Winterhoff WS 3000
  • SCM goedgekeurd
  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen montage

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het Winterhoff Robstop Winterhard disselslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specifications
Brand Winterhoff
EANCode 4045541015539
Extern artikelnummer 1860171/ 1553
Weight (kg) 1.92
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading