Thule safety products Door Lock

Item No. 7514900
Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit kwalitatief hoogwaardige anti-inbraakslot verhoogt de beveiliging van uw
Recommended Price
€ 75,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit kwalitatief hoogwaardige anti-inbraakslot verhoogt de beveiliging van uw camper of caravan.

Stevig deurslot

De meeste inbrekers en dieven zijn op zoek naar een snelle buit. Als ze moeite moeten doen om de caravan in te komen, zullen ze er vaak voor kiezen om verder te gaan. Met dit deurslot van Thule zorgt u ervoor dat de deur van uw caravan niet zomaar opengetrokken kan worden. Door het slot naar links of naar rechts te schuiven is de toegangsdeur of klep extra effectief afgesloten. Het deurslot kan zowel op links- als rechtsdraaiende deuren en kleppen worden geplaatst. Hij is eenvoudig door de wand te monteren met een montageplaat, afsluitdeksel en bouten. Met dit slot op de deur kunt u uw caravan met een veilig gevoel achterlaten.

Belangrijkste kenmerken

  • 17 x 8 x 5,1 cm
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Kan op links- en rechtsdraaiende deuren en kleppen geplaatst worden

Meer diefstalbeveiliging

Met het deurslot van Thule maakt u het inbrekers lastig om de caravan in te komen. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, dan zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Met een disselslot of een wielklem voorkomt u dat uw hele caravan meegenomen kan worden. Het disselslot zorgt ervoor dat de caravan niet aangekoppeld kan worden en dankzij de wielklem kan er niet met de caravan gereden worden. Als uw caravan verzekerd is, eist de verzekering vaak dat u een goedgekeurde wielklem of disselslot gebruikt. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar.

Met het Thule Door Lock beschermt u uw camper of caravan tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specifications
Brand Thule
Model Door Lock
EANCode 5415182019170
Primary color White
Extern artikelnummer 308888
Width (cm) 8
Height (cm) 5.1
Length (cm) 17
Weight (kg) 1
Warranty 2 years
Material Aluminium
Application Door lock

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading