Thule Omnistor Universal Lock white Single pack

Item No. 7515030
Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit universele high security deurslot is geschikt voor bijna ieder voertuig.
Recommended Price
€ 100,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Met het Thule Door Lock maakt u het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Dit universele high security deurslot is geschikt voor bijna ieder voertuig.

Universeel deurslot

Met dit deurslot van Thule zorgt u ervoor dat de deur van uw caravan niet zomaar opengetrokken kan worden en houdt u inbrekers buiten. Dit slot past op bijna ieder voertuig, omdat het wel drie verschillende montagemogelijkheden biedt. Een mogelijkheid is vlakke montage; deze optie is geschikt voor de schuif-, cabine-, of dubbele achterdeur van een busje. Ook wandmontage en montage in het kozijn zijn mogelijk, waarmee het slot geschikt is voor de toegangs- of garagedeur en de serviceluiken van een camper of caravan. Door het slot naar links of naar rechts te schuiven is de toegangsdeur of klep extra effectief afgesloten. Het deurslot kan zowel op links- als rechtsdraaiende deuren en kleppen worden geplaatst. Met dit slot op de deur kunt u uw caravan met een veilig gevoel achterlaten.

Belangrijkste kenmerken

  • 3 verschillende montagemogelijkheden
  • Kan op links- en rechtsdraaiende deuren en kleppen geplaatst worden
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium

Meer diefstalbeveiliging

Met het deurslot van Thule maakt u het inbrekers lastig om de caravan in te komen. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, dan zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Met een disselslot of een wielklem voorkomt u dat uw hele caravan meegenomen kan worden. Het disselslot zorgt ervoor dat de caravan niet aangekoppeld kan worden en dankzij de wielklem kan er niet met de caravan gereden worden. Als uw caravan verzekerd is, eist de verzekering vaak dat u een goedgekeurde wielklem of disselslot gebruikt. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar.

Met het Thule Universal Lock beschermt u uw camper of caravan tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specifications
Brand Thule
EANCode 5415182044905
Primary color White
Extern artikelnummer 301406
Width (cm) 9.5
Depth (cm) 3.6
Height (cm) 6.6
Length (cm) 21.5
Weight (kg) 1
Warranty 2 years
Quality mark CE
Material Steel
Application Door lock

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading