Heosafe Van security wit

Item No. 7225070
Dankzij de sloten van HEOsafe kunt u met een veilig gevoel op reis gaan met uw kampeerbusje. Het HEOsafe Van Security slot biedt extra beveiliging bij schuif-, achter- en vleugeldeuren. Met dit eenvoudige systeem maakt u het inbrekers lastig om uw voertuig binnen te komen en kunt u zorgeloos
Recommended Price
€ 89,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dankzij de sloten van HEOsafe kunt u met een veilig gevoel op reis gaan met uw kampeerbusje. Het HEOsafe Van Security slot biedt extra beveiliging bij schuif-, achter- en vleugeldeuren. Met dit eenvoudige systeem maakt u het inbrekers lastig om uw voertuig binnen te komen en kunt u zorgeloos genieten.

Stevig deurslot voor busjes

Vaak zijn dieven op zoek naar een snelle en simpele buit. Als het ze moeilijk gemaakt wordt, zullen ze uw voertuig in veel gevallen met rust laten. HEOsafe Van Security is speciaal ontwikkeld om extra bescherming te bieden bij kampeerbusjes. Dit model past op de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper. Het systeem blokkeert de deuren, zodat niemand zonder sleutel zomaar naar binnen kan. Het deurslot wordt eenvoudig met de sleutel opengemaakt of gesloten en is enkel bedoeld om van buitenaf te gebruiken. Het HEOsafe Van Security slot is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zilvergrijs en zwart. Zo is er voor elk busje een bijpassend model.

Belangrijkste kenmerken

  • Beveiliging van schuif-, achter- en vleugeldeuren
  • Geschikt voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper
  • Robuust gegoten aluminium
  • Kleur: wit

Meer diefstalbeveiliging

Met HEOsafe Van Security beschermt u uw eigendommen tegen ongewenste indringers. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Ook kunt u ervoor kiezen om een alarmsysteem aan te schaffen. Het Milenco Sleep Safe alarm ontmoedigt indringers door elke 10 seconden te knipperen. Als iemand probeert binnen te komen geeft het alarmsysteem een luid alarm af, zodat u meteen gewaarschuwd bent.

Met het HEOsafe slot beschermt u uw kampeerbusje tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specifications
Brand Heosafe
Model Van security
EANCode 4260361070364
Primary color White
Extern artikelnummer 1760W
Width (cm) 12.2
Height (cm) 7
Length (cm) 20
Weight (kg) 0.56
Warranty 3 years
Material Aluminium

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading