AL-KO Beugelslot V AK160 AK300/500

Item No. 7217090
Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO beugelslot is universeel toepasbaar en sluit de opening waar de koppelingskogel zich bevindt volledig af. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan
Recommended Price
€ 20,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bent u niet verzekerd maar wilt u wel graag uw caravan beschermen tegen diefstal? Dan kunt u een ongekeurd koppelingslot gebruiken. Het AL-KO beugelslot is universeel toepasbaar en sluit de opening waar de koppelingskogel zich bevindt volledig af. Heeft u wel een SCM gekeurd slot nodig? Bekijk dan de AL-KO Safety Premium lijn.

Universeel beugelslot

Als uw caravan gestolen wordt bent u niet alleen uw voertuig kwijt, maar ook uw bagage. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Dit beugelslot van AL-KO is een goede manier om uw caravan hiertegen te beveiligen. Het slot wordt door de opening waar de koppelingskogel zich bevindt gestoken, waardoor het dit gat afsluit. Zo kunnen dieven uw caravan niet aankoppelen en meenemen. Het AL-KO beugelslot is een simpele vorm van diefstalbeveiliging. Hij past op de AK 160, AK 300 en AK 500.

Belangrijkste kenmerken

  • Past op AK 160, AK 300 en AK 500
  • Ongekeurd
  • Gehard staal
  • Eenvoudig in gebruik

Meer diefstalbeveiliging

Met een disselslot voor de caravan maakt u het dieven moeilijk om uw voertuig mee te nemen. Voor nog meer bescherming van uw voertuig kunt u ook een wielklem aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om met de caravan te rijden. Ook kunt u uw caravan beschermen tegen indringers. Gimeg heeft een ruim assortiment aan diverse soorten diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld een slotje bevestigen op de deur van uw caravan, zodat deze niet makkelijk geopend kan worden. Of schaf een kluis aan om uw meest waardevolle eigendommen in op te bergen. Met deze voorzorgsmaatregelen kunt u heerlijk van uw vakantie genieten.

Met het AL-KO beugelslot maakt u het dieven lastig om uw caravan mee te nemen. Combineer dit disselslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

Specifications
Brand Al-ko
EANCode 8715436121121
Primary color Silver
Extern artikelnummer 247925
Width (cm) 4.5
Height (cm) 1.5
Length (cm) 13.5
Weight (kg) 0.11
Warranty 2 years
Material Steel

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading