Vulslang blauw/zwart 100 cm

Item No. 5629930
Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper. LPG vulslang Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw
Recommended Price
€ 81,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper.

LPG vulslang

Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw gasfles te laten vullen. Zeker in Zuid-Europese landen zoals Frankrijk en Italië is dat het geval. Om te voorkomen dat u in ieder land een andere fles moet kopen, is een LPG installatie een handige oplossing. Zo’n installatie wordt vaak door de dealer ingebouwd. LPG is gestandaardiseerd, waardoor u op vakantie zelf uw LPG fles kunt vullen met deze rubber slang van 100 cm. U plaatst de vulslang tussen de buitenvuller en een goedgekeurde, daarvoor bestemde LPG fles. Let op: vul hem nooit zelf met een verloopstuk. Of u een vulslang met recht haakse of recht rechtse aansluiting nodig heeft, hangt af van de inbouwaansluiting en toepassing. Kortom, met deze vulslang profiteert u van gemak: u kunt uw fles veilig van buitenaf vullen zonder telkens de (zware) fles eruit te halen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 100 cm
Specifications
Brand Gimeg
Model Vulslang
EANCode 8712757358304
Primary color Black
Length (cm) 100
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading