Gimeg gas hose rubber 8x15 mm p/m 2023

Item No. 5707300
Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor
Recommended Price
€ 3,50
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg rubber propaanslang

Deze rubber propaanslang van Gimeg is geschikt voor snijden, lassen en andere soortgelijke processen. U kunt hem dus bewerken tot het juiste formaat voor uw installatie. De slang is te bestellen in rollen van 50 meter, waarbij per meter wordt afgerekend. De slang is gemaakt van rubber, waardoor hij flexibel en buigbaar is. De propaanslang heeft een binnendiameter van 8 mm en is zeer weersbestendig. Rubber slangen moeten altijd toegankelijk zijn voor controle en vervanging.

Belangrijkste kenmerken

  • Binnendiameter: 8 mm
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 50 m

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop de gasslang is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Met deze rubber propaanslang van Gimeg maakt u uw gasinstallatie voor het kamperen compleet. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Specifications
Brand Gimeg
Model Rubber gasslang
EANCode 8714095039822
Primary color Orange
Length (cm) 5000
Warranty 2 years
Material Rubber

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading