Gimeg copper tube 8mm on roll 5m

Item No. 5707005
Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een koperen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw
Recommended Price
€ 56,25
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een koperen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw veiligheid en laat dit door een deskundige uitvoeren.

Koperen gasleiding van Gimeg

De koperen leiding van Gimeg is geschikt voor het gebruik van gas in campers, caravans en boten. Koperen leidingen mogen alleen aan de binnenkant van het voertuig gebruikt worden. Met deze leiding kunt u een bestaande installatie verlengen voor een externe aansluiting. U buigt hem met behulp van een pijpenbuigtang naar de juiste vorm. Met een diameter van 8 millimeter buitenmaat is deze leiding de meest gebruikte variant.

Belangrijkste kenmerken

  • Diameter: 8 mm
  • Materiaal: koper
  • Lengte: 5 m

Montage van de koperleiding

Het is belangrijk dat de koperen leiding op de juiste manier wordt aangesloten. Dit dient dan ook door een ervaren monteur uitgevoerd te worden. De koperleiding wordt gemonteerd door middel van een knelkoppeling. Let op dat het koper niet te ver gekneld wordt. Het kan hierdoor kapot gaan. Om er zeker van te zijn dat het goed is gegaan dient u de installatie te laten controleren op gaslekken. Het is verplicht om steunbussen te gebruiken bij de installatie. Deze plaatst u aan de binnenkant van de gasleiding, voor extra versteviging. Zorg ervoor dat de koperleiding op genoeg punten vastzit, zodat hij niet te veel gaat trillen en snel broos wordt. Ten slotte: gebruik altijd dezelfde materialen. Koper en staal kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Kortom, met deze koperen gasleiding breidt u uw gasinstallatie op een veilige manier uit. Laat uw installatie regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat deze nog in goede staat is. Zo worden ongelukken voorkomen.

Specifications
Brand Gimeg
Model Leiding
EANCode 8712757001941
Primary color Brown
Length (cm) 500
Weight (kg) 0.92
Warranty 2 years
Material Copper
Type verpakking Zak verpakking

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading