Truma MonoControl promotion package

Item No. 5616520
Op de camping een lekkere maaltijd bereiden, dat doet u op gas. Een gasvoorziening is tijdens het kamperen dan ook essentieel. Met het Truma MonoControl actiepakket bent u voorzien van een compleet systeem geschikt voor een enkele gasfles.   Veiligheid voorop met Truma Het Truma MonoControl
Recommended Price
€ 252,50
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Op de camping een lekkere maaltijd bereiden, dat doet u op gas. Een gasvoorziening is tijdens het kamperen dan ook essentieel. Met het Truma MonoControl actiepakket bent u voorzien van een compleet systeem geschikt voor een enkele gasfles.

 

Veiligheid voorop met Truma

Het Truma MonoControl actiepakket bestaat uit een gasfilter, gasslang, slangbreukventiel en een Truma MonoControl CS gasdrukregelaar voor een gasinstallatie met één fles. Deze complete set zorgt ervoor dat u in alle veiligheid kunt koken en de gasinstallatie veilig mee kunt nemen op reis. De gasdrukregelaar is voorzien van een crashsensor die ervoor zorgt dat uw camper of caravan ook tijdens het rijden veilig wordt verwarmt. De crashsensor stopt onmiddellijk de gastoevoer bij een ongeval met een botssnelheid van 15 t/m 20 km/h, waardoor er geen gas ontsnapt. Wanneer de sensor is ingeschakeld, kan deze vervolgens gemakkelijk worden gereset. Daarnaast is ook de gasslang beveiligd, dankzij het slangbreukventiel. Bij het geval van lekkage of een breuk in de gasslang wordt de gasfles direct door dit systeem afgesloten. Zo maakt u met een gerust hart gebruik van uw gasinstallatie.

 

Belangrijkste voordelen

 • Compleet pakket voor een enkele gasfles
 • Veilig in gebruik door crashsensor en slangbreukventiel
 • Het filter beschermt tegen verontreinigingen in de gasfles
 • Werkdruk: 30 mbar
 • Capaciteit: 1,5 kg/h
 • Aansluiting regelaar: M20x1,5 x knelkoppeling 10 mm
 • Aansluiting gasslang: 3/8 inch links x M20x1,5

 

Duurzaam filtersysteem

Het Truma gasfilter beschermt tegen verontreinigingen in de gasfles. Oliedeeltjes zorgen voor vervuiling bij regelaars zonder filter. Het handige Truma gasfilter haalt deze deeltjes uit het gas en slaat ze op in een filterpad. Deze is eenvoudig en zonder gereedschap te vervangen bij het wisselen van gasflessen. Zo voorkomt u moeiteloos verstoppingen in de gasinstallatie en verlengt u de levensduur van de gasinstallatie. Daarnaast maakt dit innovatieve filter het vervangen van de filterpatronen overbodig. Houd er rekening mee dat rubberen gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht en let erop dat u de slang in een vloeiende bocht in plaats van een strakke bocht legt ter voorkoming van scheuren.

Deze gasinstallatie is ideaal voor energiegebruik op de camping. Voor uw veiligheid is het belangrijk om de installatie jaarlijks te controleren. Als er scheurtjes in de slang ontstaan dient u de gasslang te vervangen.

Specifications
Brand Truma
Series Monocontrol CS
EANCode 8712757468416
Primary color Black
Connection pressure 0,3 - 16 bar
Extern artikelnummer TMC promo
Weight (kg) 1.29
Capacity 1,5 kg/h
Warranty 5 years
Input connection M20 x 1,5
Output connection Compression fitting 10 mm
Quality mark CE
Safety Device Hose break protection
Working pressure (mbar) 30

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
  Loading
  Loading