GOK gas regulator Universal with pressure relief valve 1/4 inch left 30mbar

Item No. 5600681
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat
Recommended Price
€ 17,50
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: DIN
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging van GOK?

Deze gasdrukregelaar met 1/4 inch links van GOK reduceert de gasdruk naar 30 mbar. Hij is geschikt voor gasflessen met een DIN aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Deze gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging zorgt er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. De regelaar is daarom speciaal bestemd voor gebruik in voertuigen. Gebruik hem altijd in een afgesloten en goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u bij open vuur gas gebruiken? Bijvoorbeeld om lekker te barbecueën? Dan heeft u een standaard ontspanner zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specifications
Brand Gimeg
Series Universeel
Model Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EANCode 8712757453702
Primary color Silver
Width (cm) 6.7
Height (cm) 5
Length (cm) 10.8
Weight (kg) 0.26
Capacity 1500
Warranty 2 years
Input connection DIN
Output connection 1/4 inch left
Quality mark CE
Safety Device Blow-off protection
Working pressure (mbar) 30
Type verpakking Blister

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading