GOK boot gasdrukregelaar haaks 30mb DIN X 1/4 inch links

Item No. 5602160
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen
Recommended Price
€ 58,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: DIN
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor boten

Wanneer gebruikt u de bootregelaar van GOK?

Deze gasdrukregelaar met 1/4 inch links van GOK reduceert de gasdruk naar 30 mbar. Hij is geschikt voor gasflessen met een DIN aansluiting. De bootregelaar is voorzien van een speciale coating tegen roesten. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Deze gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging zorgt er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. De regelaar is daarom speciaal bestemd voor gebruik in voertuigen, bijvoorbeeld in boten. Gebruik hem altijd in een afgesloten en goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u bij open vuur gas gebruiken? Bijvoorbeeld om lekker te barbecueën? Dan heeft u een standaard gasdrukregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specifications
Brand Gimeg
Series Marine
Model Marine 1/4 links 30mb
EANCode 4045659420744
Primary color Blue
Secondary color Yellow
Width (cm) 13
Height (cm) 8.5
Length (cm) 11
Weight (kg) 0.26
Capacity 1500
Warranty 2 years
Input connection DIN
Output connection 1/4 inch left
Quality mark CE
Safety Device Blow-off protection
Working pressure (mbar) 30

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading