Gimeg karwei regelaar haaks 1,5bar 3/8 inch links binnen X buiten

Item No. 5601110
Met de Karwei gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Bij deze drukregelaar zit de uitgang aan de onderkant. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet
Recommended Price
€ 49,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de Karwei gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Bij deze drukregelaar zit de uitgang aan de onderkant.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 1,5 bar
  • Ingangsaansluiting: 3/8 inch
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Wanneer gebruikt u de Karwei gasdrukregelaar haaks?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze propaan drukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Dit product heeft een 3/8 inch in- en uitgangsaansluiting. Deze gasregelaar is geschikt voor grootgebruikers en heeft de uitgang aan de onderkant zitten. Dit maakt hem geschikt voor plekken waar een gewone drukregelaar niet past. 

Specifications
Brand Gimeg
Model Karwei 3/8 links 1.5bar
EANCode 8719349072464
Primary color Chrome
Weight (kg) 0.24
Warranty 2 years
Input connection 3/8 inch left
Output connection 3/8 inch left
Working pressure (mbar) 1500

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading