Gimeg gasset w/ blow off valve 30mb combi 1/4 inch left 60cm

Item No. 5600385
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaarset niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen
Recommended Price
€ 20,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaarset niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, aangezien de meeste apparatuur op de camping een werkdruk van 30 of 50 millibar heeft. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de universele gasdrukregelaarset van Gimeg?

Met deze universele gasdrukregelaarset van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 30 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar en een gasslang van 60 centimeter. Dankzij de universele ingangsaansluiting van de ontspanner is hij geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Op de 1/4 inch linkse schroefkoppeling kan de meegeleverde gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Met de afblaasbeveiliging zorgt deze drukregelaar er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Gebruik hem altijd in een afgesloten goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze universele gasdrukregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Om bij open verbranding gas te gebruiken heeft u een standaard gasregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specifications
Brand Gimeg
Series Universeel
Model Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EANCode 8712757303953
Primary color Red
Width (cm) 7.5
Height (cm) 5
Length (cm) 12
Weight (kg) 0.55
Capacity 1500
Warranty 2 years
Input connection Kombi
Output connection 1/4 inch left
Safety Device Blow-off protection
Working pressure (mbar) 30
Type verpakking Blister

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading