Fisher gasdrukregelaar R632 BCG 1/4 X 1/2NPT intergraal 2traps 50mb

Item No. 5600950
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat
Recommended Price
€ 415,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Fisher zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 50 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 14 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch NPT
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de Fisher tweetraps gasdrukregelaar?

Deze tweetrapsregelaar reduceert de tankdruk naar een uitlaatdruk van 50 millibar. Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer dat niet het geval is, bestaat er kans op steekvlammen, of kan het apparaat minder goed functioneren. De regelaar is voorzien van ingebouwde veiligheid en 3/4 inch NPT draadaansluiting met filter. Het huis van de regelaar is voorzien van twee 1/8 inch NPT stopjes waarmee zowel de inlaat- als uitlaatdruk op eenvoudige wijze kan worden gecontroleerd.

Met deze tweetrapsregelaar van 50 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een drukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specifications
Brand Gimeg
Model 1/2 NPT 50mb
EANCode 8712757128464
Primary color Black
Width (cm) 20.1
Length (cm) 13.7
Input connection 1/4 inch
Output connection 1/2 inch NPT
Quality mark CE
Working pressure (mbar) 50

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading