Fisher gasdrukregelaar R622 1/2 X 1/2NPT 30mb

Item No. 5600900
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen
Recommended Price
€ 227,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Fisher zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 18 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/2 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch NPT
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de Fisher tweetraps gasdrukregelaar?

Deze tweetrapsregelaar reduceert de druk van de eerstetrapsregelaar naar een uitlaatdruk van 30 millibar. Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer dat niet het geval is, bestaat er een kans op steekvlammen, of kan het apparaat minder goed functioneren. De regelaar is voorzien van ingebouwde veiligheid en 1/2 inch NPT draadaansluiting met filter. Het huis van de regelaar is voorzien van twee 1/8 inch NPT stopjes waarmee zowel de inlaat- als uitlaatdruk op eenvoudige wijze kan worden gecontroleerd.

Met deze tweetrapsregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een drukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specifications
Brand Gimeg
Model 1/2 NPT 30mb
EANCode 8712757031481
Primary color Green
Width (cm) 18.9
Length (cm) 13.7
Weight (kg) 1
Warranty 2 years
Input connection 1/2 inch
Output connection 1/2 inch NPT
Quality mark CE
Working pressure (mbar) 30

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading