7kgh

Item No. 5600870
Met de automatische omschakelaar van Gimeg zit u nooit onverwacht zonder gas. U sluit deze gasdrukregelaar op twee flessen aan en hij gaat automatisch over op de tweede fles zodra de eerste fles leeg is. U hoeft alleen maar de lege fles te vervangen. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In
Recommended Price
€ 619,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de automatische omschakelaar van Gimeg zit u nooit onverwacht zonder gas. U sluit deze gasdrukregelaar op twee flessen aan en hij gaat automatisch over op de tweede fles zodra de eerste fles leeg is. U hoeft alleen maar de lege fles te vervangen.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 7 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 2 x 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch NPT
  • Toepassing: geschikt voor professionele doeleinden

Houd uw gas altijd op peil

Deze automatische omschakelaar zorgt ervoor dat u nooit zonder gas komt te zitten. U sluit de gasdrukregelaar aan op twee gasflessen tegelijkertijd en u draait beide flessen open. Het gas wordt uit een gasfles getapt, totdat deze op is. Dan gaat de omschakelaar automatisch over op de volgende fles. Een indicator op de omschakelaar wordt rood wanneer de eerste fles op is en hij is overgeschakeld op de tweede fles. Wanneer u de lege fles tijdig vervangt is er dus een constante toevoer van gas op uw apparaten.

Met deze automatische omschakelaar zorgt u ervoor dat uw gasapparatuur altijd werkt. U hoeft maar eens in de zoveel tijd de lege flessen te vervangen. Dit systeem is voornamelijk handig voor grotere installaties.

Specifications
Brand Gimeg
EANCode 8712757458219
Primary color Green
Width (cm) 0.135
Height (cm) 0.125
Length (cm) 0.315
Weight (kg) 1.57
Capacity 7 kg/h
Warranty 2 years
Input connection 1/4 inch
Output connection 1/2 inch NPT
Quality mark CE
Working pressure (mbar) 30

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading