Victron Peak Power Pack lithium battery 12V 8 ampere

Item No. 4000160
Kom nooit meer zonder stroom te zitten met het Peak Power Pack van Victron. Deze lithium accu kan een hoog vermogen aan stroom leveren, waardoor het zelfs gebruikt kan worden voor caravan-rangeersystemen! Lichtgewicht accu met grote stroomcapaciteit Dit lichtgewicht accupack is ideaal voor op uw
Recommended Price
€ 200,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Kom nooit meer zonder stroom te zitten met het Peak Power Pack van Victron. Deze lithium accu kan een hoog vermogen aan stroom leveren, waardoor het zelfs gebruikt kan worden voor caravan-rangeersystemen!

Lichtgewicht accu met grote stroomcapaciteit

Dit lichtgewicht accupack is ideaal voor op uw kampeervakantie. Hij is voorzien van veilige LiFePO4 cellen en een interne lader. De uitgang ‘mover’ biedt een hoog vermogen voor het rangeren van de caravan en andere toepassingen die veel stroom vragen. Deze versie van 8Ah is speciaal bedoeld voor lichte caravans. Boven de 1000 kg wordt minimaal een minimaal vermogen van 20Ah aangeraden. Natuurlijk is hij ook perfect te gebruiken als stroomvoorziening tijdens uw verblijf. U kunt gewoon gebruikmaken van uw elektrische apparaten. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en te diepe ontlading. U kunt dus zonder zorgen gebruikmaken van dit zeer veilige accupack van Victron!

Belangrijkste voordelen:

  • Lichtgewicht accu met groot vermogen
  • Ruimtebesparend
  • Onderhoudsvrij
  • 8 ampére
  • Aansluitspanning: 12V

Een gebruiksvriendelijke accu

Het Power Pack kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde netadapter, een zonnepaneel of door de dynamo van een voertuig of boot. Hij is voorzien van spanning- en stroomregeling, zodat hij veilig opgeladen kan worden. Als u de accu tijdens het rijden oplaadt, is hij bij aankomst meteen klaar voor gebruik! Dankzij het bijgeleverde kabeltje is dit accupack gemakkelijk te bedienen en u kunt de status van de accu aflezen aan de verschillende kleuren van het ingebouwde led-lampje. Voor nog meer gemak kunt u de status van de accu zelfs uitlezen met uw computer of telefoon!

Het Victron Peak Power Pack is een lichtgewicht accu waarmee u in een korte tijd gebruik kunt maken van een hoog stroomvermogen. U bespaart ook nog eens ruimte dankzij het compacte ontwerp en u heeft er geen onderhoud aan.

Specifications
Brand Victron
EANCode 8719076017301
Primary color Blue
Extern artikelnummer PPP012008000
Battery capacity (Ah) 8
Width (cm) 17.2
Height (cm) 9.2
Length (cm) 19
Weight (kg) 2.2
Warranty 2 years
Quality mark CE
Maintenance free Ja
Type of battery Lithium
Connection voltage 12

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading