Truma Ultraheat 230V 2000/1000/500W

Item No. 5330300
Met de Ultraheat bijverwarming bent u altijd gewapend tegen koude temperaturen. De elektrische kachel werkt perfect als bijverwarming, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden op een frisse avond. Elektrische bijverwarming De Truma Ultraheat is het ideale item voor wat extra verwarming in de
Recommended Price
€ 447,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de Ultraheat bijverwarming bent u altijd gewapend tegen koude temperaturen. De elektrische kachel werkt perfect als bijverwarming, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden op een frisse avond.

Elektrische bijverwarming

De Truma Ultraheat is het ideale item voor wat extra verwarming in de caravan. Het voordeel van deze elektrische bijverwarming is dat er geen extra ruimte nodig is. De warme lucht wordt namelijk via voorhanden ventilatoren en warmeluchtbuizen gelijkmatig door de caravan of camper verdeeld. De Ultraheat wordt ingebouwd in de inbouwkast van de S-verwarming. Hij kan in combinatie met de S3004 en de S5004  modellen gebruikt worden, maar ook afzonderlijk van de kachel functioneert hij goed. Met drie verschillende vermogensstanden houdt hij uw voertuig altijd op temperatuur. Verder heeft de Ultraheat een automatische oververhittingsbeveiliging, zodat u deze kachel altijd veilig kunt gebruiken. 

Belangrijkste kenmerken

  • Elektrische additionele verwarming
  • Drie vermogensstanden
  • Automatische oververhittingsbeveiliging

Truma S-serie kachels

De Truma Ultraheat is de ideale aanvulling op een Truma kachel uit de S-serie. Hij is geschikt voor verschillende modellen. Deze kachels bieden krachtige en betrouwbare gasverwarming voor de caravan. Zelfs tijdens het rijden kunnen ze stroomloos gebruik worden. Ideaal aan deze kachels is dat ze ruimte besparen dankzij de platte mantel. De kachels stralen een aangename warmte uit, waardoor u altijd profiteert van een optimaal binnenklimaat. Wanneer u de Ultraheat combineert met de S3004 of de S5004 kunt u ze afzonderlijk van elkaar gebruiken, of allebei tegelijkertijd op extra koude dagen.

Met de Truma Ultraheat zit u nooit meer in de kou. Deze elektrische kachel is de ideale bijverwarming bij een kachel uit de Truma S-serie. Geniet altijd van aangename warmte op vakantie!

Specifications
Brand Truma
Model Ultraheat
EANCode 4052816005140
Primary color Gray
Extern artikelnummer 30403-02
Width (cm) 26.8
Height (cm) 17.3
Length (cm) 46.1
Weight (kg) 2
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading