GLYCOL 1 L

Item No. 7301620
Bescherm de boiler en de aluminium leidingen van uw camper of caravan met Alde antivries. Tijdens de wintermaanden is dit belangrijk voor het onderhoud van uw voertuig. Zo kunt u ook wanneer het koud is zonder problemen gebruikmaken van uw systemen. Voorkom bevriezing met antivries Wanneer u
Recommended Price
€ 17,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bescherm de boiler en de aluminium leidingen van uw camper of caravan met Alde antivries. Tijdens de wintermaanden is dit belangrijk voor het onderhoud van uw voertuig. Zo kunt u ook wanneer het koud is zonder problemen gebruikmaken van uw systemen.

Voorkom bevriezing met antivries

Wanneer u Alde antivries toevoegt aan de watervoorraad voorkomt u schade aan uw voertuig door bevriezing. Let op: voeg antivries niet toe aan drinkwater. Het innemen van antivries is zeer schadelijk. Dit middel is een premium quality glycolmengsel voor gebruik tot -37°. Met Alde antivries zijn uw boiler en leidingen beschermd voor een periode van wel 5 jaar! Dit is een stuk langer dan gemiddeld, want de meeste soorten antivries bieden maar een jaar bescherming. Alde antivries beschermt zowel auto’s als campers en caravans.

Belangrijkste kenmerken

  • Premium quality glycol mengsel
  • Geschikt voor gebruik tot -37°
  • Beschermt tot wel 5 jaar
  • Inhoud: 1 liter

Over Alde

Alde is een Zweeds bedrijf met jarenlange ervaring. Het koude Zweedse klimaat biedt de ideale omgeving om innovatieve verwarmingssystemen en andere producten die hulp bieden bij kou te ontwikkelen. Alle producten worden uitvoerig getest en zijn geschikt voor zeer lage temperaturen. Met de producten van Alde weet u zeker dat u veilig op weg kunt in een wintergebied.

Met deze hoogwaardige antivries beschermt u uw voertuig tegen schade door bevriezing. Zo kunt u veilig op reis in koude gebieden!

Specifications
Brand Alde
EANCode 7350077530102
Primary color White
Extern artikelnummer 4070120
Weight (kg) 0.1
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading