Thule levellers with carrier bag 2 items

Item No. 7203500
Uw verblijf in de camper is het meest comfortabel wanneer deze helemaal waterpas staat. Helaas is de grond in veel gebieden niet volledig recht. Deze levellerset van Thule biedt de oplossing. Het levelsysteem heeft drie niveaus, zodat u uw camper altijd waterpas kunt zetten. Leveller met drie
Recommended Price
€ 50,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Uw verblijf in de camper is het meest comfortabel wanneer deze helemaal waterpas staat. Helaas is de grond in veel gebieden niet volledig recht. Deze levellerset van Thule biedt de oplossing. Het levelsysteem heeft drie niveaus, zodat u uw camper altijd waterpas kunt zetten.

Leveller met drie niveaus

Als de camper niet waterpas staat, merkt u bijvoorbeeld tijdens het slapen dat de camper naar één kant helt. U slaapt lekkerder wanneer het voertuig helemaal recht staat. Thule biedt uitkomst met deze levellerset, bestaande uit twee levellers. Het levelsysteem heeft een draagvermogen van wel 5000 kg en is zwart van kleur. De leveller bestaat uit drie niveaus, waardoor u uw camper altijd op de juiste hoogte kunt zetten. Het laagste niveau is 44 mm, dan 78 mm en het hoogste niveau is 112 mm. De levellers hebben een groot oprijstuk voor brede banden en het grondoppervlak is groter dan de bovenkant voor nog meer stabiliteit. Ten slotte worden de levellers geleverd in een handige draagtas. Meenemen is dus geen probleem!

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagtas inbegrepen
  • Draagvermogen: 5000 kg
  • Kleur: zwart
  • 3 hoogtes: 44, 78 en 112 mm

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Thule Levellers zet u uw camper of caravan gemakkelijk waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specifications
Brand Thule
EANCode 5415182019064
Primary color Black
Number of levels 3
Extern artikelnummer 307617
Width (cm) 20
Height (cm) 15
Length (cm) 56
Weight (kg) 3.6
Carrying capacity (kg) 5000
Warranty 2 years
Material Polyethene

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading