Milenco Stacka Level Carrybag

Item No. 7203850
Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller voor de camper of caravan in elkaar, precies op de juiste hoogte! Met dit levelsysteem zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Rijdt u weer verder? Dan bergt u uw Stacka Levels makkelijk op in de Milenco Stacka Level Carry
Recommended Price
€ 21,25
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller voor de camper of caravan in elkaar, precies op de juiste hoogte! Met dit levelsysteem zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Rijdt u weer verder? Dan bergt u uw Stacka Levels makkelijk op in de Milenco Stacka Level Carry Bag.

Opbergtas voor uw Stacka Levels

Het nieuwe, superieure Stacka systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. Het wordt aangeraden om bovenaan de Milenco Stacka Level Tyre Saver te plaatsen. Deze naar de band gevormde plaat voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U kunt de Stacka Levels individueel gebruiken of u kunt er meerdere opstapelen. De Milenco Stacka Level Carry bag komt handig van pas voor het opbergen van uw Stacka Levels. In deze tas kunt u er maximaal zes gemakkelijk opbergen of vervoeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor max. 6 Stacka Levels
  • Kleur: donkerblauw

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

De Milenco Stacka Level Carry Bag is een handige opbergtas voor uw Stacka Levels. Zo neemt u de platen gemakkelijk mee, zodat u uw camper of caravan overal waterpas neer kunt zetten. Geniet in alle comfort van uw vakantie.

Specifications
Brand Milenco
Model Stacka
EANCode 5060101833292
Primary color Blue
Extern artikelnummer 3292
Width (cm) 28
Height (cm) 28
Length (cm) 24
Weight (kg) 0.1
Warranty 2 years
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading