Milenco Stacka Level

Item No. 7203840
Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de niveauplaten individueel of gezamenlijk gebruiken om de gewenste hoogte te bereiken. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer. Bouw uw eigen leveller Dit nieuwe,
Recommended Price
€ 15,65
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Stacka Levels werken als een soort bouwblokken. U zet uw eigen leveller in elkaar, precies op de juiste hoogte! U kunt de niveauplaten individueel of gezamenlijk gebruiken om de gewenste hoogte te bereiken. Hiermee zet u uw voertuig helemaal waterpas neer.

Bouw uw eigen leveller

Dit nieuwe, superieure systeem van Milenco is speciaal ontworpen om het levellen van uw voertuig makkelijker te maken. Stacka Levels, ieder van 4 centimeter hoog, kunnen heel eenvoudig opgestapeld worden om zo precies het juiste formaat leveller voor uw camper of caravan te vormen. Het wordt aangeraden om bovenaan een Milenco Stacka Level Tyre Saver te plaatsen. Deze naar de band gevormde plaat voorkomt dat de wagen wegglijdt en zorgt ervoor dat de band niet vervormd wordt. De onderkant is stevig, waardoor de leveller niet wegzinkt in een zachte ondergrond. Het levelsysteem kan tot wel 1500 kg per wiel dragen. Dat bekent dat de levellers geschikt zijn voor campers tot 6000 kg en caravans tot 3000 kg. U profiteert jarenlang van dit innovatieve systeem, want het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor het lang mee gaat.

Belangrijkste kenmerken

  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Geschikt voor campers en caravans

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Stacka Levels zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie.

Specifications
Brand Milenco
Model Stacka
EANCode 5060101833032
Primary color Black
Number of levels Stackable
Extern artikelnummer 3032
Width (cm) 25
Height (cm) 4.8
Length (cm) 36
Weight (kg) 0.8
Carrying capacity (kg) 1500
Warranty 2 years
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading