Milenco Giant Lattice Grip Mats (2 pcs)

Item No. 7203640
De Milenco Giant Lattice Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, caravan of camper op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond. Deze wegrijhulp is speciaal ontworpen om goed te presteren bij slechte weersomstandigheden. Rijd makkelijk weg op elke
Recommended Price
€ 44,75
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Milenco Giant Lattice Grip Mat biedt de oplossing wanneer u met de auto, caravan of camper op een drassig terrein staat en de banden geen grip meer krijgen op de ondergrond. Deze wegrijhulp is speciaal ontworpen om goed te presteren bij slechte weersomstandigheden.

Rijd makkelijk weg op elke ondergrond

Met de Milenco Giant Lattice Grip Mat kunt u uw voertuig makkelijk wegrijden van elke terreinsoort. Als u uw camper of caravan op deze wegrijhulp parkeert heeft u altijd genoeg tractie om het voertuig in beweging te krijgen. De Giant Lattice Grip Mat van Milenco is van hoge kwaliteit. Deze antislipmat heeft een rasterpatroon waarmee hij grip heeft op zowel de ondergrond als de band. Ze werken uitstekend in slechte weersomstandigheden en kunnen aan elkaar vastgeklikt worden zonder vastgebonden te hoeven worden. Zo bieden ze enorm veel grip met een groot oppervlak. De platen worden als set van 2 geleverd.

Belangrijkste kenmerken

  • Wegrijhulp bij drassige ondergrond
  • Innovatief rasterontwerp
  • Ideaal bij slechte weersomstandigheden

Hoe gebruikt u de Milenco Giant Lattice Grip Mat?

De Milenco Giant Lattice Grip Mat is een gebruiksvriendelijke wegrijhulp. Als u vast bent komen te zitten, plaatst u de antislipmat met de voorkant tegen het wiel aan en houdt u het voertuig rollend tot hij weer op vaste grond staat. Het materiaal van de Grip Mat zorgt ervoor dat de band weer genoeg tractie kan krijgen om de auto weer in beweging te krijgen. Nog beter is het om de camper of caravan al bij voorbaat op de Grip Mat te parkeren. Hiermee voorkomt u dat het voertuig vast komt te zitten. De Grip Mat biedt uitkomst wanneer de grond drassig wordt door slechte weersomstandigheden. Met deze antislipmat bent u snel en gemakkelijk weer onderweg.

Wanneer u verder wilt rijden met uw camper of caravan zit u er niet op te wachten om vast te komen zitten. Met de Milenco Giant Lattice Grip Mat is dit probleem snel opgelost. Dankzij het innovatieve ontwerp van deze antislipmat, rijdt u het voertuig in elke situatie makkelijk weg!

Specifications
Brand Milenco
Model Giant lattice grip mat
EANCode 5060101832905
Primary color Black
Extern artikelnummer 2905
Width (cm) 32
Height (cm) 2.5
Length (cm) 106
Weight (kg) 1.3
Warranty 2 years
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading