AL-KO Wielkeg met houder

Item No. 7203901
Met de AL-KO Wielkeg met houder voorkomt u het wegrollen van uw camper of caravan. Zo kunt u uw voertuig veilig waterpas zetten op een goede leveller. Geniet in alle comfort van uw vakantie! Gebruiksvriendelijke wielkeg Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om uw camper of caravan waterpas
Recommended Price
€ 8,15
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met de AL-KO Wielkeg met houder voorkomt u het wegrollen van uw camper of caravan. Zo kunt u uw voertuig veilig waterpas zetten op een goede leveller. Geniet in alle comfort van uw vakantie!

Gebruiksvriendelijke wielkeg

Wanneer u gaat kamperen is het belangrijk om uw camper of caravan waterpas neer te zetten. Dat doet u gemakkelijk door hem op een levelsysteem te rijden. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van een wedge leveller heeft u ook een wielkeg nodig om het voertuig vast te zetten. Deze blokkeert het wiel zodat het niet weg kan rollen. De AL-KO wielkeg is van goede kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw camper, caravan of aanhanger niet onbedoeld wegrolt. Hij wordt geleverd inclusief handige houder om de wielkeg op te bergen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkomt onbedoeld wegrollen van uw voertuig
  • Inclusief houder
  • Kleur: zwart
  • 22,4 x 9 x 9,8 cm (lxbxh)

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte waterpas staat. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken of een app downloaden op uw smartphone. Zo weet u aan welke kant de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u een oprijplaat met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de oprijplaat totdat hij waterpas staat en zet u het wiel vast met de wielkeg. Nu kan de vakantie beginnen! 

Zet uw camper of caravan veilig waterpas met behulp van de AL-KO wielkeg. Hiermee voorkomt u dat uw voertuig onbedoeld wegrolt en gaat u ontspannen op vakantie.

Specifications
Brand Al-ko
EANCode 8712757263691
Primary color White
Extern artikelnummer 212795+ 212796
Width (cm) 9
Height (cm) 9.8
Length (cm) 22.4
Weight (kg) 0.5
Carrying capacity (kg) 4000
Warranty 2 years
Material Synthetic material
Type verpakking Blister

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading