Thule bike rack Excellent G2 standard black

Item No. 7506700
Maakt u graag een mooie fietstocht tijdens uw vakantie? Neem uw fietsen dan mee met de Excellent zwart fietsendrager van Thule. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. Deze nieuwe zwarte uitvoering van de
Recommended Price
€ 579,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maakt u graag een mooie fietstocht tijdens uw vakantie? Neem uw fietsen dan mee met de Excellent zwart fietsendrager van Thule. Thule fietsendragers zijn uiterst veilig, omdat ze worden gemaakt van de beste materialen en worden getest volgens de hoogste normen. Deze nieuwe zwarte uitvoering van de Thule Excellent past met zijn eigentijdse design op elk voertuigtype.

Fietsendrager voor de achterwand

Neem uw fietsen mee op reis met de Thule Excellent zwart fietsendrager en ontdek de omgeving op een sportieve manier. Deze fietsendrager voor de caravan of camper wordt gemonteerd op de achterwand van uw voertuig en kan tot 60 kg dragen. Hij biedt ruimte aan 2 fietsen, maar kan met de bijbehorende adapters zelfs tot 4 fietsen dragen. Ook profiteert u van het unieke verstelbare systeem waardoor de rails in diepte en van links naar rechts verstelbaar zijn, zelfs wanneer hij beladen is met fietsen. Tijdens transport wordt het platform automatisch vergrendeld zodat uw fietsen goed beveiligd worden. Wanneer hij niet gebruikt wordt kan het platform in opwaartse positie ingeklikt worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 4)
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bikes
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

De Thule Excellent zwart is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. De fietsen zijn ook meteen beveiligd dankzij de geïntegreerde sloten. Daarnaast staan uw fietsen in deze fietsendrager extra stevig dankzij de zelfklemmende wielhouders met ratelsluitingen. Deze blokkeren de fietswielen zodat ze niet verschuiven tijdens het vervoer. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specifications
Brand Thule
Model Excellent G2
EANCode 5415182046534
Primary color Black
Secondary color Silver
Number of bicycles 2 (4)
Extern artikelnummer 302033
Width (cm) 131
Depth (cm) 73
Height (cm) 150
Length (cm) 133.5
Weight (kg) 10.6
Carrying capacity (kg) 60
Tiltable Ja

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading