Thule bike carrier Sport G2 Tour

Item No. 7506040
Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De G2 Tour kan gemonteerd worden op een licht gebogen achterwand van een camper of caravan. Met de fietsendragers van Thule neemt u uw fietsen
Recommended Price
€ 329,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. De G2 Tour kan gemonteerd worden op een licht gebogen achterwand van een camper of caravan. Met de fietsendragers van Thule neemt u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis.

Fietsendrager voor de achterwand

De Thule Sport G2 Tour fietsendrager voor de caravan wordt aan de achterkant van uw voertuig gemonteerd. Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 50 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. Met de bijbehorende adapter kan de fietsendrager zelfs 3 fietsen dragen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: u kunt het platform met de hand vergrendelen, waardoor uw fietsen worden beveiligd tijdens het vervoer. De wielen worden geblokkeerd door riemen zodat ze niet schuiven tijdens het transport. Uw fiets komt veilig en stabiel aan op uw bestemming.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 3)
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Geschikt voor een licht gebogen achterwand
  • Montageplaats: achterwand

Veilig en eenvoudig

De Thule Sport G2 Tour is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Ten slotte is het goed om te weten dat het in Spanje en Italië verplicht is om bij fietsendragers op de achterwand een signaalbord voor uitstekende lading op te hangen. Thule verkoopt twee signaalborden: één geschikt voor Europa m.u.v. Spanje en één geschikt voor Spanje. Zo gaat u altijd goed voorzien op reis.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specifications
Brand Thule
Model Sport G2
EANCode 5415182009317
Primary color Silver
Secondary color Black
Number of bicycles 2 (3)
Extern artikelnummer 306572
Width (cm) 126
Depth (cm) 70
Height (cm) 150
Weight (kg) 6.8
Carrying capacity (kg) 50
Warranty 2 years
Tiltable Nee

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading