Thule bike carrier Sport G2 Garage

Item No. 7506100
Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. U vindt dus altijd de juiste oplossing. De Sport G2 Garage is ontworpen om in de binnenkant van uw camper gemonteerd te worden. Zo neemt u uw
Recommended Price
€ 269,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vind de ideale fietsendrager voor uw voertuigtype in het assortiment van Thule. De Thule Sport G2 fietsendragers zijn beschikbaar in verschillende modellen. U vindt dus altijd de juiste oplossing. De Sport G2 Garage is ontworpen om in de binnenkant van uw camper gemonteerd te worden. Zo neemt u uw fietsen veilig en gemakkelijk mee op reis.

Fietsendrager voor in de garage

De Thule Sport G2 fietsendrager voor de camper wordt bevestigd aan de binnenwand en de garagevloer van uw voertuig. Zo staan uw fietsen altijd veilig binnen. Deze fietsendrager heeft een draagvermogen van maximaal 50 kg en biedt ruimte aan 2 fietsen. Met de bijbehorende adapters kan dit model zelfs 3 of 4 fietsen dragen. De rails zijn van links naar rechts verschuifbaar en glijden soepel zodat u moeiteloos de beste positie voor uw fietsen vindt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw fietsen stevig vastzitten: de wielen worden geblokkeerd door riemen zodat ze niet schuiven tijdens het transport. Uw fiets komt veilig en stabiel aan op uw bestemming.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uitbreidbaar tot 4)
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Montageplaats: garage
  • Kantelbaar mits onbeladen

Veilig en eenvoudig

De Thule Sport G2 is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Het is mogelijk om de knoppen van de afstandhouders te vervangen door knoppen met sloten, zodat uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Gebruikt u de fietsenhouder niet? Dan kunt u hem gemakkelijk in opwaartse positie vastklikken, zodat hij minder ruimte in gebruik neemt.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of aan de achterwand van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specifications
Brand Thule
Model Sport G2
EANCode 5415182009331
Primary color Silver
Secondary color Black
Number of bicycles 2 (4)
Extern artikelnummer 306574
Width (cm) 126
Depth (cm) 66
Height (cm) 79
Weight (kg) 5.6
Carrying capacity (kg) 50
Warranty 2 years
Tiltable Nee

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading