Thule bicycle carrier VeloSlide Standard (without mounting rails)

Item No. 1400700
De Thule VeloSlide is een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor in de garageruimte van uw kampeerauto. Dankzij het handige schuifsysteem is het in- en uitladen van de fietsen zo makkelijk als wat. Uw fietsen zijn zo altijd veilig opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden. Fietsendrager voor
Recommended Price
€ 1.049,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Thule VeloSlide is een gebruiksvriendelijke fietsendrager voor in de garageruimte van uw kampeerauto. Dankzij het handige schuifsysteem is het in- en uitladen van de fietsen zo makkelijk als wat. Uw fietsen zijn zo altijd veilig opgeborgen en beschermd tegen weersinvloeden.

Fietsendrager voor in de garage

Maakt u graag een mooie fietstocht tijdens uw vakantie? Neem uw fietsen dan mee met de VeloSlide fietsendrager van Thule. Deze fietsendrager voor de camper is ideaal voor het vervoer van maximaal twee elektrische fietsen in de garageruimte van uw voertuig. De drager kan tot 1,5 meter uit de garage geschoven worden, zodat u eenvoudig uw fietsen kunt plaatsen. Dankzij de unieke, gepatenteerde handgreep schuift u de drager gemakkelijk weer terug in de garage. De positie van de fietsen kan zowel horizontaal als verticaal naar wens worden aangepast, ook als de fietsen al zijn vastgemaakt. Met deze drager van hoge kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat uw fietsen veilig vervoerd worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 50 kg
  • Montageplaats: garage
  • Neemt weinig ruimte in

Veilig en eenvoudig

De Thule VeloSlide is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Ook de wielhouders zorgen ervoor dat uw fiets in positie blijft. Deze zijn voorzien van verstelbare ratelsluitingen, zodat verschillende fietsmodellen erop passen. Gebruikt u de fietsendrager niet? Dan kan hij zijdelings verschoven of volledig afgenomen worden, waardoor alleen de montagerails achterblijven op de garagevloer. Zo houdt u weer ruimte over voor andere bagage.

Deze fietsendrager van Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Vervoert u uw fiets liever op de dissel of aan de achterwand van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specifications
Brand Thule
Model VeloSlide
EANCode 5415182046046
Primary color Silver
Secondary color Black
Number of bicycles 2
Extern artikelnummer 302014
Width (cm) 40
Height (cm) 70
Length (cm) 195
Weight (kg) 20.9
Carrying capacity (kg) 70

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading