Thule WanderWay 4th rail Kit

Item No. 9321170
Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 4th rail kit en neem tot wel vier fietsen mee op reis! Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager De standaard versie van de Thule WanderWay fietsendrager biedt plek aan twee fietsen tegelijkertijd. Wilt u er meer
Recommended Price
€ 153,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Zijn twee fietsen niet genoeg voor uw vakantie? Monteer dan de Thule WanderWay 4th rail kit en neem tot wel vier fietsen mee op reis!

Uitbreiding voor Thule WanderWay fietsendrager

De standaard versie van de Thule WanderWay fietsendrager biedt plek aan twee fietsen tegelijkertijd. Wilt u er meer meenemen? Kies dan voor de Thule WanderWay 4th rail kit, die plek biedt aan een vierde fiets. De extra wielgoot wordt eenvoudig aan uw Thule Excellent fietsendrager toegevoegd. Uw fietsen blijven stevig op hun plek staan in deze wielgoot, dankzij de verstelbare wielhouders met pompgespen en de bijgeleverde fietsklem. het Thule-systeem van hoge kwaliteit weet u zeker dat uw fietsen veilig op uw bestemming aankomen.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor Thule WanderWay
  • Geschikt voor Volkswagen T6
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule WanderWayfietsendrager

De Thule WanderyWay fietsendrager is speciaal ontwikkeld voor het Volkswagen T6 kampeerbusje. De pasvorm is perfect afgestemd op dit model. Hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Dankzij de gemakkelijk te verstellen rails is ook het laden van de fietsen een eenvoudige klus. De fiets wordt vastgezet met afneembare fietsklemmen met vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer. Wanneer deze klikken, weet u dat de optimale grip bereikt is. De fietsendrager heeft een verhoogde positie, waardoor de achterlichten en het kentekenplaat zichtbaar blijven. Gebruikt u de fietsendrager niet? Klap hem dan verticaal tegen de kofferbak aan, zodat hij niet uitsteekt.

Deze extra wielgoot maakt het mogelijk om een vierde fiets mee te nemen op uw Thule WanderWay fietsendrager. Dat bekent dat u gezellig met het hele gezin op pad kunt gaan!

Specifications
Brand Thule
Series WanderWay
EANCode 0091021945470
Primary color Silver
Secondary color Black
Extern artikelnummer 911700
Warranty 2 years
Quality mark CE

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading