Thule Caravan Superb 3rd rail kit zwart

Item No. 9735170
Breid uw Caravan Superb XT fietsendrager uit zodat u niet twee, maar wel drie fietsen tegelijkertijd mee kunt nemen. De Thule Caravan Suberb 3rd rail kit is uitgevoerd in het zwart en vervoert uw fietsen op een veilige en betrouwbare manier. Uitbreiding voor de Thule Caravan Superb XT
Recommended Price
€ 104,00
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Breid uw Caravan Superb XT fietsendrager uit zodat u niet twee, maar wel drie fietsen tegelijkertijd mee kunt nemen. De Thule Caravan Suberb 3rd rail kit is uitgevoerd in het zwart en vervoert uw fietsen op een veilige en betrouwbare manier.

Uitbreiding voor de Thule Caravan Superb XT fietsendrager

Deze uitbreidingsset voor de Thule Caravan Superb XT fietsendrager maakt het mogelijk om een derde fiets mee op vakantie te nemen. De set bestaat uit twee korte wielgoten en een fietsklem. Met de gespen zet u het wiel gemakkelijk stevig vast. U zet de fiets eenvoudig op de wielgoot en houdt hem nog beter in positie met de bijgeleverde Thule Bike Holder. Deze fietsklem kan op slot gezet worden, zodat hij uw fiets meteen beschermt tegen diefstal. Met dit innovatieve systeem blijft uw fiets perfect op zijn plek staan! U kunt genieten van heerlijke fietstochten op vakantie.

Belangrijkste kenmerken

  • Uitbreidingsset voor de Thule Caravan Superb XT
  • Inclusief Thule Bike Holder

Thule Caravan Superb XT fietsendrager

Met de Thule Caravan Superb XT neemt u uw fietsen met het grootste gemak mee. Hij is beschikbaar voor normale en voor korte dissels en maakt gebruik van het unieke Tilt-Stop systeem. Hierdoor kunt u de fietsendrager, zelfs wanneer hij beladen is, kantelen, zodat u bij uw spullen in de disselkast kunt. Verder heeft de fietsendrager een verlaagd platform. Het lagere zwaartepunt is niet alleen veiliger tijdens het rijden, maar vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. Tijdens het rijden kunt u dit platform handmatig vergrendelen, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden. Zo wordt het wel heel makkelijk om uw fiets mee op reis te nemen!

Om op uw fietsendrager een extra fiets mee te nemen, biedt de Thule Caravan Superb 3rd rail kit de oplossing. U vervoert uw fietsen veilig, eenvoudig en betrouwbaar.

Specifications
Brand Thule
Series Superb
EANCode 5415182046527
Primary color Black
Extern artikelnummer 302032
Width (cm) 12
Height (cm) 12
Length (cm) 127
Weight (kg) 3
Warranty 2 years
Quality mark CE

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading