Remis Remifront IV Ducato > 2021 Right Side

Item No. 9332270
Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat. Verduisteringsgordijn voor optimale
Recommended Price
€ 248,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront IV verduisteringsgordijn houdt u de rechterzijkant van uw busje beschermd tegen pottenkijkers. Dit plisségordijn creëert de optimale privacy. Het biedt u de ruimte om overal waar u bent even tot rust te komen. Het plisségordijn is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit gordijn is namelijk eenvoudig te openen en te sluiten. Met het Remifront gordijn verduistert u de rechter ruit van uw busje. Hiervoor wordt het gordijnframe aan het deurkozijn bevestigd. Zo kunt u gemakkelijk uw deur openen en het raam blijven bedienen. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht, terwijl hij opwarming tegengaat en helpt om kou buiten te houden. Ideaal als u even wilt slapen of een hete bus op een warme dag wilt voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Verduisteringsgordijn voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Beige frame, beige plissé

Remifront verduisteringssysteem

De Remis Remifront IV is geschikt voor verduistering van het rechter raam van de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper busjes. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare rechterzijkant en voorkant. Zo is de cabine compleet afgeschermd van buiten. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. U ontvangt dit plisségordijn in het beige en eveneens met een beige frame. Dit plisségordijn is niet geschikt voor busjes waarbij airbags in (de A-stijl) en boven de deuren zijn verwerkt.

Met het Remifront verduisteringssysteem geniet u van uw privacy. Dit plisségordijn kan volledige geïntegreerd worden in de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer busjes, gebouwd vanaf 2021. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar.

Specifications
Brand Remis
Series Remifront IV
Model Ducato > 2021
EANCode 4031701787644
Primary color Beige
Secondary color Beige
Extern artikelnummer 10078764
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading