Remis Remifront IV Master > 2011 Left Side

Item No. 9332220
Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat. Verduisteringsgordijn voor optimale
Recommended Price
€ 286,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront IV verduisteringsgordijn houdt u de linker zijkant van uw busje beschermd tegen pottenkijkers. Dit plisségordijn creëert de optimale privacy. Het biedt u de ruimte om overal waar u bent even tot rust te komen. Het plisségordijn is geschikt voor dagelijks gebruik. Dit gordijn is namelijk eenvoudig te openen en te sluiten. Met het Remifront gordijn verduistert u de linker ruit van uw busje. Hiervoor wordt het gordijnframe aan het deurkozijn bevestigd. Zo kunt u gemakkelijk uw deur openen en het raam blijven bedienen. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht, terwijl hij opwarming tegengaat en helpt om kou buiten te houden. Ideaal als u even wilt slapen of een hete bus op een warme dag wilt voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Verduisteringsgordijn voor Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Grijs frame, beige plissé

Remifront verduisteringssysteem

De Remis Remifront IV is geschikt voor de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar busjes. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare rechterzijkant en voorkant. Zo is de cabine compleet afgeschermd van buiten. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. U ontvangt dit plisségordijn in het beige en met een grijs frame. Dit plisségordijn is niet geschikt voor busjes waarbij airbags in (de A-stijl) en boven de deuren zijn verwerkt.

Met het Remifront verduisteringssysteem geniet u van uw privacy. Dit plisségordijn kan volledige geïntegreerd worden in de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar gebouwd vanaf 2011. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op uw Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper.

Specifications
Brand Remis
Series Remifront IV
Model Master > 2011
EANCode 4031701437396
Primary color Gray
Secondary color Beige
Extern artikelnummer 10043739
Weight (kg) 0
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading