Remis Remifront III Sprinter 2006-2018 Front

Item No. 9332130
Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat. Verduisteringsgordijn voor optimale
Recommended Price
€ 405,99
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wilt u op vakantie genieten van uw privacy? Dat doet u gemakkelijk met de verduisteringsgordijnen van Remis. Dit hoogwaardige verduisteringsgordijn houdt nieuwsgierige blikken op afstand, terwijl het kou buiten houdt en verwarming van de cabine tegengaat.

Verduisteringsgordijn voor optimale privacy

Met het Remis Remifront III verduisteringsgordijn houdt u de voorkant van uw busje beschermd tegen pottenkijkers. Dit plisségordijn creëert de optimale privacy. Het biedt u de ruimte om overal waar u bent even tot rust te komen. Het plisségordijn is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze is namelijk eenvoudig te openen en te sluiten. Met het Remifront gordijn verduistert u de voorruit van uw busje met een tweedelig schuifelement. Het gordijn wordt aan de zijkanten van de voorruit gemonteerd. Schuif ze naar elkaar toe en ze sluiten netjes middels de magneetsluiting. De binnenspiegel blijft op zijn plek en de ventilatieopeningen blijven vrij. Eenmaal gesloten beschermt de plissé tegen zonlicht, terwijl hij opwarming tegengaat en helpt om kou buiten te houden. Ideaal als u even wilt slapen of een hete bus op een warme dag wilt voorkomen.

Belangrijkste voordelen

  • Verduisteringsgordijn voor Mercedes Sprinter van 2006-2018 en Volkswagen Crafter 2006-2016
  • Met magnetische sluiting voor optimaal gemak
  • Houdt verkoeling en verwarming tegen
  • Grijs frame, grijs plissé

Remifront verduisteringssysteem

De Remis Remifront III is geschikt voor de Mercedes Sprinter busjes die tussen 2006 en 2018 én de Volkswagen Crafter die tussen 2006 en 2016 gebouwd zijn. Deze uitvoering van de Remis Remifront III is geschikt voor een rechte spiegelvoet. Bent u opzoek naar een plissé met gebogen spiegelvoet? Bekijk dan de Remifront III Sprinter 2007-2018 uitvoering. Maak voor een volledig plisséverduisteringssysteem ook gebruik van de los verkrijgbare zijkanten. Het Remifront systeem is eenvoudig te integreren en is compleet aangepast aan het interieur. U ontvangt dit plisségordijn in het grijs en eveneens met een grijs frame.

Met het Remifront verduisteringssysteem geniet u van uw privacy. Dit plisségordijn is geschikt voor Mercedes Sprinter busjes. Bekijk ook de andere uitvoeringen van dit verduisteringsgordijn voor een perfecte aansluiting op uw Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar.

Specifications
Brand Remis
Series Remifront III
Model Sprinter 2006-18
EANCode 4031701210227
Primary color Gray
Secondary color Grey
Extern artikelnummer 10021022
Weight (kg) 0
Warranty 2 years

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading