Milenco Van Door Lock Twin

Item No. 7108720
Het Milenco deurslot Van Door Lock Twin is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig. U ontvangt dit duopack met 6 sleutels. Weerbestendig deurslot U wilt ongetwijfeld

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Het Milenco deurslot Van Door Lock Twin is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een extra lange behuizing. Het deurslot is speciaal ontworpen als anti-diefstalbeveiliging voor uw kampeervoertuig. U ontvangt dit duopack met 6 sleutels.

Weerbestendig deurslot

U wilt ongetwijfeld ten alle tijden voorkomen dat u slachtoffer wordt van diefstal, ook als u onderweg bent. Dit Milenco deurslot is gemaakt voor busjes. U verhoogt hiermee de beveiliging van uw voertuig én maakt het inbrekers een stuk lastiger. Dit hoog beveiligde slot is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Door de geïntegreerde bescherming tegen weersinvloeden wordt roesten, zoals bij de stalen sloten kan gebeuren, voorkomen. Het Milenco deurslot Van Door Lock is voorzien van een extra lange behuizing met veelzijdige montagemogelijkheden. Het slot wordt geleverd inclusief montageplaatjes, boutjes en moertjes voor een stevige bevestiging van het slot. Lijn de montageplaatjes uit voordat u ze vastmaakt voor de optimale montage.

Belangrijkste kenmerken

  • Hoogwaardig aluminium
  • Veelzijdige montagemogelijkheden
  • Inclusief montagemateriaal
  • Set van twee sloten inclusief 6 sleutels
  • Kleur: zwart

Deurslot voor een busje

Het anti-inbraakslot is gemaakt om te plaatsen op vlakke oppervlaktes van een busje. Bevestig het slot aan een zijdeur of aan de achterdeuren van de bus. Natuurlijk kunt u ook meerdere deursloten van Milenco aan uw bus bevestigen om de beveiliging van uw voertuig zoveel mogelijk te verhogen. Bij het deurslot Van Door Lock Twin ontvangt u twee sloten met zes sleutels. Wij adviseren u om het nummer van de sleutels op te schrijven en op een veilige plek te bewaren, voor het geval dat u extra reservesleutels nodig heeft.

Met het Milenco deurslot Van Door Lock Twin beschermt u uw busje tegen inbrekers. Het deurslot is ook verkrijgbaar als een single verpakking en in een triple set, zodat u een verschillend aantal deuren van extra beveiliging kunt voorzien. Combineer het slot ook met andere vormen anti-diefstalproducten van Milenco voor een optimale bescherming van uw bezittingen.

Specifications
Brand Milenco
EANCode 5060101835678
Primary color Black
Extern artikelnummer 5661
Weight (kg) 1.85
Warranty 2 years
Quality mark CE
Material Aluminium
SCM approval Yes

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading