Milenco Level Trident (2 pieces)

Item No. 7203750
Plaats uw camper of caravan waterpas en op de juiste hoogte met behulp van de Milenco Leveller Trident. Dit oprijblok is voorzien van drie niveaus waarmee u de camper of caravan waterpas zet. Dit product van hoogwaardige kwaliteit is een van de hoogste hefbruggen (17 cm) in 3 stappen op de markt.
Recommended Price
€ 111,95
incl. tax

This product cannot be ordered at the moment.
Description

Plaats uw camper of caravan waterpas en op de juiste hoogte met behulp van de Milenco Leveller Trident. Dit oprijblok is voorzien van drie niveaus waarmee u de camper of caravan waterpas zet. Dit product van hoogwaardige kwaliteit is een van de hoogste hefbruggen (17 cm) in 3 stappen op de markt.

Oprijblok met drie niveaus

Deze leveller is uitgerust met 3 niveaus, waarmee de caravan of camper gemakkelijk uitgelijnd kan worden. De niveaus zijn van laag naar hoog 4, 11 en 17 cm hoog. De grote vakken zijn gemakkelijk te gebruiken. De levellers zijn vervaardigd uit hoogwaardig polymeer en zijn uitgerust met een traliewerk aan de bovenkant, wat zorgt voor veel grip. Het traliewerk stopt het wiel op elke hoogte, u hoeft hiervoor geen gebruik te maken van blokken. De voorrand van de leveller zorgt eveneens voor een hoge grip. Hierdoor is het niet meer nodig om met losse gripplaten te werken tijdens het oprijden en wordt slippen voorkomen. Verder vormt de Milenco leveller Trident een stevige basis en voorkomt zinken in zachte grond of zand. De leveller heeft een hoog draagvermogen van 1500 kg per wiel. Voor een caravan betekent dit een maximaal draagvermogen van 3000 kg en bij een camper is dit 6000 kg.

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • 3 niveaus: 4, 11, 17 cm
  • Gewicht: 3,8 kg per leveller

Hoe zet u uw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die u moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kunt u zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. U kunt hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op uw smartphone. Zo weet u waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaatst u de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijdt u uw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen! 

Met de Milenco Leveller Trident zet u gemakkelijk uw camper of caravan waterpas. Zo geniet u in alle comfort van uw vakantie. Combineer de Milenco Leveller Trident ook met de los verkrijgbare draagtas. Zo neem je ze gemakkelijk met u mee.

Specifications
Brand Milenco
Model Trident
EANCode 5060101834923
Primary color Black
Extern artikelnummer 4923
Width (cm) 24.5
Height (cm) 20
Length (cm) 81
Weight (kg) 8.56
Carrying capacity (kg) 3000
Warranty 2 years
Quality mark CE
Material Synthetic material

Click to view 5 more items | Click to view 5 more items
    Loading
    Loading